|
|
Konu Araçları |
forbidden, frangmanı, kingdomfilmin, krallıkthe, tanıtım, yasak |
Yasak Krallık-The Forbidden Kingdom-Filmin Tanıtım Frangmanı |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yasak Krallık-The Forbidden Kingdom-Filmin Tanıtım FrangmanıYasak Krallık-The Forbidden Kingdom Yapım : 2008, ABD Tür : Aksiyon / Fantastik / Komedi / Macera Yönetmen : Rob Minkoff Senaryo : John Fusco Oyuncular : Jet Li, Jackie Chan, Michael Angarano, Collin Chou, Yifei Liu, Bingbing Li, Morgan Benoit, Deshun Wang, Juana Collignon, Jack Posobiec, Thomas Mcdonell, Zhi Ma Gui, Shen Shou He, Bin Jiang, Shaohua Yang, Yu Yuan Zeng, Xiaoli Liu Yapımcı : Ryan Kavanaugh, Casey Silver Görüntü Yönetmeni : Peter Pau Müzik : David Buckley Dağıtım : Pinema Film Süre : 1 saat, 53 dk Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008 Filmin Web Sitesi Özet Bu destansı aksiyon-macera masalında, Bostonlu genç delikanlı Jason Tripitikas hayatta yaşadığı en zorlu, onu eski Çine geri götüren, sayısız Yeşim Savaşçısı, şeytani Yeşim Savaş Lordu ve pişmanlık duymayan, vicdanı olmayan boyuneğmez Beyaz Saçlı Kadın İblisle yüzleştiği bir yolculukla karşılaşıyor Son olarak da, Jason bir intikam savaşçısı olan kadınla ilk aşk deneyimini yaşıyor Fragman'ı İzle |
|