Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamın, kostümü, yeni, örümcek

Örümcek Adamın Yeni Kostümü

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Örümcek Adamın Yeni Kostümü

Örümcek Adamın yeni kostümü

Çekimleri devam eden Örümcek Adamın, yeni kostümüyle ilk fotoğrafı yayınlandıBeyaz perdedeki son macerasının üzerinden dört yıl geçen Örümcek Adam yeni kostümüyle tekrar suçluların peşine düşmeye hazırlanıyor

Colombia Picures, yeni filmde Örümcek Adamı canlandıracak İngiliz aktör Andrew Garfieldın yeni kostümüyle ilk fotoğraflarını yanıtladı

Örümcek Adamın yeni filmde giyeceği mavi kırmızı kostümün öncekilerden bazı farklılıkları olduğu dikkat çekti Önceki üç filmde Örümcek AdamI canlandıran Tobey Maguirein giydiği kostüme göre, yeni kostüm daha yüksek teknolojili ve modern görünümlü Kostümün yeni özellikler taşıyıp taşımadığını öğrenmek içinse biraz daha beklememiz gerekiyor

Halen çekimleri devam eden film hakkında ilk kez konuşan yeni Örümcek Adam Andrew Garfield, daha önce olmadığı kadar güçlü ve esnek olmak istediğini söyledi Garfield yeni kostüm için de “İçindeyken bir pakete sarılmış gibi hissetmek istemem Kostüm ruhunuza işliyor ve hareketlerinizi değiştiriyor” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com