![]() |
Gitmek-My Marlon And Brando Filmin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitmek-My Marlon And Brando Filmin Tanıtım FragmanıGitmek-My Marlon and Brando Yapım : 2007, Türkiye Tür : Dram / Romantik / Savaş Yönetmen : Hüseyin Karabey Senaryo : Hüseyin Karabey, Ayça Damgacı Oyuncular : Volga Sorgu, Ani İpekkaya, Cengiz Bozkurt, Ayça Damgacı, Nesrin Cavadzade, Mahir Günşiray, Hama Ali Khan Yapımcı : Sophie Lorant, Lucinda Englehart, Hüseyin Karabey Görüntü Yönetmeni : Emre Tanyıldız Müzik : Kemal Sahir Gürel Dağıtım : Chantier Film Süre : 1 saat, 33 dk ![]() Gösterim Tarihi : 14 Kasım 2008 Özet Türkiyede daha önce çekilen bir filmin setinde tanışan Iraklı Kürt Hama Ali ile Türk oyuncu Ayça arasında bir aşk başlamıştır ![]() ![]() ![]() Öykü savaşa iki ay kala başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Savaşın başlamasıyla beraber Ayça ile Hama Ali arasındaki iletişim tamamen kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dönemde ailesiyle, tiyatro çevresiyle ve kendisiyle mücadele etmek zorunda kalır… Savaş Irakta bir kaosa ve yıkıma yol açmıştır ![]() ![]() ![]() Ayça doğup büyüdüğü kenti şimdi başka türlü görmeye başlar; K ![]() ![]() ![]() Öyle bir an gelir ki Ayça İstanbulda daha fazla durmanın anlamsız olduğunu farkeder ![]() ![]() İstanbuldan önce Diyarbakıra oradan da Habur sınır kapısına gider ![]() ![]() Bu arada Hama Ali bir savaş muhabirinin telefonuyla Ayçaya ulaşır ![]() ![]() Turist olduğuna kimseyi inandıramayan Ayça zorlu bir yolculuktan sonra İranda ki sınır kasabasına ulaşır ![]() Fragman'ı İzle Gitmek Resimleri |
![]() |
![]() |
|