Ninjanın İntikamı (2009) |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ninjanın İntikamı (2009)Ninjanın İntikamı Filminin Tanıtım Fragmanı Orjinal Adı: Ninja Assassin Yapım: 2009 ~ ABD, Almanya Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera Yönetmen: James Mcteigue Senaryo: Andy Wachowski, Larry Wachowski, Matthew Sand, J Michael Straczynski Yapımcı: Andy Wachowski, Larry Wachowski, Joel Silver, Grant Hill Görüntü Yönetmeni: Karl Walter Lindenlaub Müzik: Ilan Eshkeri Dağıtım: Warner Bros Süre: 1 saat 56 dk Gösterim Tarihi: 08 Ocak 2010 (Türkiye) Filmin Özeti “Ninja Assassin” dünyanın en ölümcül suikastçilerinden olan Raizoyu (Rain) konu alıyor Raizo, çocukken, varlığı bile bir söylence olarak kabul edilen gizli örgüt Ozunu Klanı tarafından sokaklardan alınıp bir ölüm makinesi olmak üzere eğitilmiştir Arkadaşının klan tarafından acımasızca öldürülmesini bir türlü unutamayan Raizo, örgütten kaçar ve ortadan kaybolur Şimdi intikamını almak için hazırlık yaparak beklemektedir Berlinde, APT ajanı Mika Coretti (Naomie Harris) birçok siyasi cinayeti Uzak Doğudaki bir yeraltı örgütüne bağlayan yüklü bir para davasıyla karşılaşır Amiri Ryan Maslowun (Ben Miles) emirlerini hiçe sayan Mika, cinayetlerin ardındaki gerçeği öğrenmek için çok gizli dosyaları karıştırmaya başlar Araştırmaları onu hedef hâline getirir ve Ozunu Klanı onu öldürüp sonsuza dek susturması için Takeshinin (Rick Yune) liderliğinde bir suikast ekibi gönderir Raizo, Mikayı saldırganların elinden kurtarır, ama Klanın, ikisi de ölene dek durmayacağını bilmektedir Kendilerini Avrupa sokaklarında bir kedi-fare oyunun içinde bulan Raizo ve Mika, hayatta kalmayı umuyorlarsa birbirlerine güvenmek ve sonunda ulaşılmaz Ozunu Klanını alt etmek zorundadırlar Filmin Fragmanı Ninjanın İntikamı Oyuncuları Sung Kang Naomie Harris Rain Numan Acar Randall Duk Kim |
|