Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, fragmanı, testere, vii

Testere Saw Vii 3D Filmi Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Testere Saw Vii 3D Filmi Fragmanı

Testere Saw VII 3D Filmi Fragmanı

22 Ekim 2010'da vizyona girecek olan Testere'nin tanıtım videosu yayınlandı

Testere serisi hız kesmiyor! Üç boyutlu olarak sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan filmden (Saw VII 3D), ilk tanıtım videosu yayınlandı
Kevin Greutert yönetteği, Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell ve Sean Patrick Flanery gibi isimlerin yer aldığı Saw VII 3D (Testere 7) filminin ilk tanıtım videosu yayınlandı!

Filmde: Jigsaw'un zulmünden kurtulmuş kurbanlar bir araya gelir ve testere lanetini kaldırmak için bir plan yaparlar Saw VII 3D (Testere 7), 22 Ekim 2010'da vizyonla buluşacak

Testere 7 Fragmanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com