Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
childfilmin, fragmanı, tanıtım, wild

Wild Child-Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım : 2008, ABD

Tür : Komedi / Romantik

Yönetmen : Nick Moore

Senaryo : Lucy Dahl

Oyuncular : Daisy Donovan, Emma Roberts, Vanessa Branch, Aidan Quinn, Hallie Kate Eisenberg, Natasha Richardson, Shirley Henderson, Thomas Kijas, Juno Temple, Johnny Pacar, Kimberley Nixon, Sonia Rockwell, Kelsey Sanders, Hazel Dean

Yapımcı : Tim Bevan, Eric Fellner, Diana Phillips

Görüntü Yönetmeni : Chris Seager

Müzik : Michael Price

Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008

Özet
16 yaşında kendine takık bir şekilde yaşayan Poppy, kendi LA dünyasında lüks içinde yaşayan yola gelmez bir şımarıktır Ucunu kaçırdığı düşüncesiz kredi kartı harcamaları yüzünden Poppy, ailesinin baskısından artık kaçamaz duruma gelmiştir ve herkesin de bunu bilmesini sağlar Babasının yaptığı, bardağı taşıran son şaka ile Poppy artık aşırı yüklenmiştir

Filmin Frangmanı

Wild Child Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com