Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
destere, filminin, fragmanı, tanıtım

Destere Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Destere Filminin Tanıtım Fragmanı

Destere

Yapım : 2008, Türkiye

Tür : Komedi

Yönetmen : Gürcan Yurt, Ahmet Uygun

Senaryo : Gürcan Yurt

Oyuncular : Erol Günaydın, Tuna Orhan, Peker Açıkalın, Ceyhun Fersoy, Ali Çatalbaş, Volkan Demirok, Selin Denizli, Önder Açıkbaş, Şamil Kafkas

Yapımcı : Şenol Zencir

Görüntü Yönetmeni : Tolga Kutlar

Dağıtım : Tiglon

Süre : 1 saat, 36 dk

Gösterim Tarihi : 21 Kasım 2008

Özet

'H'leri söyleyemediği için adları 'H' ile başlayan (Hamza, Hamdi gibi) insanları işkenceden geçirerek öldüren Trakyalı bir seri katilin maceraları anlatılıyor Seri katilin kendine kurban seçtiği Hayrettin ve Hayati adlı aynı köyde yaşayan iki Trakyalı çiftçidir Bir gün kendilerini tanımadıkları bir köy evinin bodrumunda bulurlar ve katilin sesiyle banttan dinledikleri "Oyun üüle oynanmaz, büüyle oynanır" oyununun tam ortasına düşerler

Fragman'ı İzle

Destere Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com