Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmin, fragmanı, gomorra, tanıtım

Gomorra Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gomorra Filmin Tanıtım Fragmanı

Gomorra

Yapım : 2008, İtalya

Tür : Dram / Suç

Yönetmen : Matteo Garrone

Senaryo : Roberto Saviano (Kitap), Maurizio Braucci

Oyuncular : Salvatore Abruzzese, Simone Sacchettino, Salvatore Ruocco, Vincenzo Fabricino, Toni Servillo, Gaetano Altamura, Italo Renda, Gianfelice Imparato, Maria Nazionale, Gigio Morra, Marco Macor, Ciro Petrone, Carmine Paternoster

Yapımcı : Domenico Procacci

Görüntü Yönetmeni : Marco Onorato

Dağıtım : Özen Film

Süre : 2 saat, 17 dk

Gösterim Tarihi : 21 Kasım 2008

Özet

Son yılların en iyi mafya filmi olan Gomorra, Napolili mafya benzeri bir örgüt olan Camarro'yla uğraşacak kadar cesur olduğu için ülkesi İtalya'da bir kahraman kabul edilen Roberto Saviano'nun kitabından uyarlanmış Gomorra, bu zalim ve yozlaşmış dünyada, binlerce cinayet ve sayısız suçun sorumlusu Camorra hesabına çalışan beş adamın öyküsünü birbirine bağlayan vahşi ve epik bir film İnandırıcı, büyüleyici ve ürkütücü bir tarzda çekilen Gomorra, bu kanlı örgütün içyüzünün yanı sıra İtalya'da moda, çöp toplama ve uyuşturucu trafiği gibi çeşitli iş kollarının dışında siyaset ve finans sektörünün pisliğe ne kadar bulaştığını da gösteriyor

Fragman'ı İzle

Gomorra Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com