|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dünya, film, replikleri, sinemasından, türk, unutulmaz |
![]() |
Dünya Ve Türk Sinemasından Unutulmaz Film Replikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünya Ve Türk Sinemasından Unutulmaz Film ReplikleriDünya ve Türk Sinemasından Unutulmaz Film Replikleri Bu replikleri ezberleyin gün gelir hiç beklemediğiniz bir anda işinize yarayabilir işte sizlere Dünya ve Türk sinemasindan unutulmaz replikler ![]() ![]() ![]() "Karda donmak üzeresin, uyumak tatlı geliyor, ama ölüyorsun farkında değilsin ![]() ![]() "İçindeyken rüyalar gerçek gibidirler ama uyandığımız da bir gariplik olduğunun farkına varırız ![]() "Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz ![]() "Telefon çalmadığında, aramayan benimdir ![]() ''Hayat aldığınız nefeslerin toplamı değil, nefesinizi kesen anların toplamıdır ![]() "Uçurtmalar rüzgar sayesinde uçmazlar ![]() ![]() "Poker masasında ilk yarım saatte yolunacak enayinin kim olduğunu anlayamazsanız, o enayi sizsiniz demektir ![]() "Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme ![]() ![]() "Dünya, biz çok uzakları göremeyelim diye yuvarlak yapılmış ![]() "Eğer kaçamıyorsan ve başkalarına bağımlıysan, gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun ![]() "Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir ![]() "Bana masum bir kadın göster, hemen orada bileğimi keseyim ![]() "Hayat bizi yere serebilir fakat ayağa kalkıp kalkmamak bize kalmış ![]() "Uyku umrumda değil, Leon ![]() ![]() "Hayatta en zoru, birinin seni sevmesine izin verecek cesarete sahip olmaktır ![]() "Bazen doğru olanı yapmak için, en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir ![]() ![]() "Sevdiğin tek kişiyle olamadığında, seni seven tek kişiyle kalabilir misin?" (Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay) "Mutlu sonlar, sadece bitmemiş hikayelerde olur ![]() "Bir şeye gerçekten sahip olmak istiyorsan, bırak gitsin ![]() ![]() "Hepimiz bir erkeğin ahmakça davrandığında, bizden hoşlandığı anlamına geldiğine inanmaya programlanmışız ![]() "Uçaklarda neden oksijen maskesi var biliyor musun? Çünkü saf oksijen kafa yapar ![]() "Hayallere bağlanmak ve yaşamayı unutmak iyi değildir ![]() "Kalbimin aynı zamanda hem daha hızlı hem de daha yavaş atmasını sağlayabilecek tek kişi sensin ![]() “Özel biriyle birlikte olduğunu, çenesini kapatıp karşılıklı susabildiği zaman anlıyor insan ![]() "Her aşkın derin bir trajedi içermesi, aşktan yüz çevirmek için neden oluşturmaz ![]() "Gerçek kişiliğimizi yeteneklerimiz değil, yaptığımız seçimler gösterir ![]() "Birisiyle mühürlenmek onu gördüğünde her şeyin değişmesi gibidir ![]() ![]() "İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır ![]() "Kalbin kırılabilir ya da dünyanın en güzel aşkını yaşayabilirsin ![]() ![]() "Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin, ben de size mutlu bir insan göstereyim ![]() "Birine karar vermek, diğerini kaybetmektir ![]() "Hayat kendine gelmeni beklemez ![]() "Kim olduğun, ne yaptığının yanında önemsizdir ![]() "Gözlerimizin rengi aynı olmasa da, gözyaşlarımızın rengi birdir ![]() "Hiç kapıldın mı o hisse, gitmek istersin hani, ama aynı zamanda da kalmak gelir içinden ![]() "Dünya bir oyun bahçesi, bunu çocuklar biliyor ama biz büyüyünce unutuyoruz ![]() "- Sana iki kelimelik, sonunu bilmediğim bir hikaye anlatayım mı?" " - Evet ![]() " -Seni Seviyorum ![]() "Birlikte değilsek, hayatın ne değeri olabilir ki?" (Aşkın Kitabı) "Seni Fenerbahçe gibi sevdim, karşılıksız ve çıkarsız ![]() "İyilik yaparsanız hatırlanmaz, ama yanlış yaparsanız kimse unutmaz ![]() "Ona aşığım, çünkü bana ihtiyacı yok ![]() "Sonsuza kadar mutlu yaşadılar, ama ayrı ayrı ![]() "Hayatlarımızı bazen yakaladığımız fırsatlar belirler ![]() ![]() "Bazen en uzun yolculuk iki insan arasındaki mesafedir ![]() "Bazen üzüntüler, gözyaşlarının uzanamayacağı kadar derindedir ![]() "Aşk nedir biliyor musun? Bir kız için dünyadaki bütün kızlardan vazgeçmek ve bundan zerre kadar pişman olmamak ![]() "Ressam olur insanlar, başkalarının kalbini kazıya kazıya ![]() ![]() "Burada kendimizi mahvetmek, kalplerimizi kırmak, yanlış insanları sevmek ve ölmek için bulunuyoruz ![]() ''Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup, aşk sanıyorsunuz ![]() "Kimse hayat kadar sert vuramaz ![]() "Senin dudaklarınla, dudaklarım günahtan arındı ![]() "Neyi seçersen seç, seçemediğin üzüntü kaynağı olacaktır ![]() "Hayat acımasız bir öğretmendir, önce sınav yapar sonra ders verir ![]() "Mutlu sonlara inanıp sakın kendini kandırma, sonunda üzülen sen olursun ![]() "Şiddetle başlayan hazlar, şiddetle son bulurlar ![]() ![]() ![]() "Eğer hepimiz yalnızsak, aynı zamanda hep beraberiz de ![]() "Yarım yaşandı her şey ![]() ![]() ![]() "Herkesin bir zaman makinesi vardır ![]() ![]() "İnsan, kalbinin içinde mantık arayan avanaktır ![]() " - İçince halloluyor mu? " // "-Hallolmayınca içiliyor ![]() "Bir erkek kadının gözlerine baktığında, başka bir kadın görüyorsa, kadın bunu anlar ![]() “İnsan sevdiğini öldürür diye bir söz vardır ya ![]() ![]() "Belki de mutluluk sadece kovalayabildiğimiz bir şeydir ![]() ![]() "Geçmiş, bazen hatırlamak istediğin gibidir ![]() "Birlikte olamayacaksak, tanrı neden karşılaşmamızı istedi?" (Melekler Şehri) "Onu unutmam gerektiğini, bir türlü unutamıyorum ![]() "Birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme ![]() ![]() "Gerektiği zaman ağlamaktan çekinme ![]() ![]() "Bir insan birisiyle yaşlanmalı, birisi yüzünden değil ![]() "İyi rol yapan bir aktrist olabilirim ![]() ![]() "Eğer sevdiğimiz kişiler bizlerden çalınmışsa, onları uzun yaşatmanın yolu, onları sevmekten asla vazgeçmemektir ![]() "Kadınlar ve silahlar arasındaki fark nedir bilir misin? Kadınlara asla susturucu takamazsın ![]() "Senin için tek damla gözyaşı yeter,onu da timsahtan çaldım ![]() "Aşka tamamen teslim olana dek onun ne olduğunu asla bilemeyeceksin ![]() "Parmak izlerimiz, dokunduğumuz hayatlardan silinmez ![]() "Eğer seni sevdiğimi söylersem, sonsuza dek benim olur musun?" (Casper) "Eğer aşk bir seçenek olsaydı, bu kadar keskin bir acıyı kim seçerdi?" (Genç Kız ve Kral) "Gerçekten verecek sevgim var ama verecek kimsem yok ![]() "Onu aklından attın, peki ya kalbinden?" (Sil Baştan) ''Ben senin hayatının bir bölümünde yer aldım ama sen benim hayatımın tamamıydın Holly ![]() "Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşayamayacak kadar akıllı ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalıdır ![]() "İnsan, hayatının aşkını gördüğünde zaman dururmuş ![]() "Aptal gibi gözükmeye razı değilsen, aşık olmayı hak etmiyorsun demektir ![]() "Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır ![]() ![]() "Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz?" (Los Angeles Hikayesi) “Gülersen, bütün dünya seninle birlikte güler ![]() ![]() "O mükemmel değil ![]() ![]() ![]() "Senin bir karakter olman, bir karakterin olduğu anlamına gelmez ![]() "İnsanlar büyüdükçe hayalleri küçülür mü baba? " (Babam ve Oğlum) Hayatta yaptıklarımız, sonsuzlukta yankılanır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|