11-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öldür Beni Filminin Vizyona Giriş Tarihi
Öldür Beni Filminin Vizyona Giriş Tarihi
Öldür Beni, 2009'un Ocak ayında vizyona girecek
Yönetmen Korhan Uğur'un çekimleri tamamlanan ilk uzun metrajlı filmi ''Öldür Beni'', 2009 yılının Ocak ayında vizyona girecek
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yapımcılığını Mustafa Saygın'ın üstlendiği filmi senaryosunu da yazan Korhan Uğur yönetti
Müziklerini Erkan Bediroğlu'nun yaptığı filmde, Burak Sarımola, Mehmet Erbil, Nihan Elmas, Erol Alpsoykan, Aysan Sümercan rol aldı
Filmin konusu özetle şöyle:
''Ozan ve Atilla köy köy gezip köy yaşantısı, yöresel yemek tarifleri gibi konuları çekerek televizyon programı yapan iki arkadaştır Dikili'nin bir köyünde Emine teyzenin esrarengiz şerbetinden içen Ozan'ın hayatı değişir Bu değişikliğe anlam veremez Anlamaya çalışırken ölümsüz olduğunu fark eder Köyü terk etmek isterler, ama şerbetin bir etkisi de içenlerin köyü terk edememesidir Şerbetten içmemiş olan Atilla arkadaşını orada bırakarak kaçar Ozan köyde yalnız başına kalır Köyün muhtarı Hulusi Dede, Ozan'a yardımcı olur Bir süre sonra Ozan'ın yanına gelen kız arkadaşı da olaylara bir anlam veremez ve köyden ayrılır Ozan bir süre sonra tek ölümsüzün kendisi olmadığını, bu köydeki herkesin Emine teyzenin şerbetinden içmiş olduğunu fark eder Ozan da köydeki diğer kişiler gibi ölümlü hayatta yapamadıklarını bir liste yapar ve Hulusi dedenin yardımlarıyla listesindekileri gerçekleştirmeye başlar ''
KORHAN UĞUR
Yönetmen Korhan Uğur, 1976 yılında Tekirdağ doğdu İlk ve orta öğrenimimi İzmir'de tamamlayan Uğur, Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi Elektronik Haberleşme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu Liseden sonra kısa metraj filmler çekmeye başlayan Uğur, 100'den fazla reklam, video klip işlerinin yapımında görev aldı, çeşitli televizyon program ve dizilerinde senaristlik yaptı
|
|
|