Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fragman, game, oyunbozan, plan, tanıtım

The Game Plan (Oyunbozan) Fragman Tanıtım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

The Game Plan (Oyunbozan) Fragman Tanıtım

Filmin adı:OYUNBOZAN

Orijinal adı:The Game Plan

Yönetmen:Andy Fickman

Oyuncular:Roselyn Sanchez, Dwayne Johnson, Madison Pettis, Kyra Sedgwick, Morris Chestnut, Hayes MacArthur, Brian J White, Jamal Duff, Paige Turco, Gordon Clapp

Senaryo: Nichole Millard, Kathryn Price

Görüntü Yönetmeni: Greg Gardiner

Kurgu: Michael Jablow

Müzik: Nathan Wang

Yapım Tasarımcısı: David J Bomba

Yapımcı: Mark Ciardi, Gordon Gray

Süre: 110 dk

Yapım: ABD (2007)

Dağıtımcı: UIP

Gösterim Tarihi: 29 Şubat 2008
Joe Kingman (Dwayne "The Rock" Johnson), Amerikan futbolunun ünlü isimlerinden biridir Zengindir, popülerdir ve kendine güveni tamdır Joe, takımıyla birlikte şampiyonluk maçına hazırlanmaktadır Müzmin bekar Joe tam da bu yoğun günlerde, varlığından haberi olmadığı bir kız çocuğunun babası olduğunu öğrenir 8 yaşındaki Peyton (Madison Pettis) hayatına girince Joe'nun yaşamı değişmeye başlar Çocuk partileri, bale gösterileri, yatakta okunan hikâyeler ve oyuncak bebekler girer hayatına Ancak şampiyonluk maçına da sayılı günler kalmıştır

Filmin fragmanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com