![]() |
Aklın Halleri Kısa Film Yarışması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aklın Halleri Kısa Film YarışmasıAklın Halleri kısa film yarışması Türkiye Psikiyatri Derneği bu yıl ilk kez bir kısa film yarışması düzenledi ![]() ![]() Ahmet Şefik Güngör, Tahsin İşbilen ve Halis Ulaştan oluşan seçici kurul, bu filmlerden 25inin yeniden değerlendirilmesine karar verdi ![]() ![]() Seçilen filmler 5–9 Ekim 2010 tarihleri arasında İzmirde gerçekleştirilecek olan 46 ![]() ![]() TPD Kısa Film Yarışması'nda 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye Psikiyatri Derneğinin düzenlediği ilk yarışma olması nedeniyle fazla başvuru beklemediklerini belirten TPD Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Halis Ulaş, bu ilginin derneği çok memnun ettiğini, önümüzdeki yıl bu etkinliği bir kısa film festivaline dönüştürmeyi düşündüklerini söyledi ![]() TPD Kısa Film Yarışması Ödül Jürisi, Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu üyesi Tunç Alkın, Senaryo Yazarı ve Psikiyatrist Fatih Altınöz, Sinema Yönetmeni Özer Kızıltan, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Zuhal Çetin Özkan ve Belgesel Sinema Yönetmeni Enis Rızadan oluşuyor ![]() TPD Kısa Film Yarışmasında Kışla, Beni Seviyorum, Normal, Hiç, Kağıttan Cinayetler, İnsanın Deli Dediği, Güneşin Karanlığı gibi filmler yarışıyor ![]() |
![]() |
![]() |
|