Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filminin, fragmanı, imparatorluğu, tanıtım, vampir

Vampir İmparatorluğu Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım:
2009 ~ ABD, Avustralya-Daybreakers

Tür:
Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Gerilim, Korku, Macera

Yönetmen:
Peter Spierig, Michael Spierig

Senaryo:
Peter Spierig, Michael Spierig

Yapımcı:
Chris Brown, Sean Furst, Bryan Furst

Görüntü Yönetmeni:
Ben Nott
Müzik:
Christopher Gordon

Süre:
1 saat 38 dk

Gösterim Tarihi:
05 Mart 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti
Başrollerini Ethan Hawke, Willem Dafoe ve Sam Neillın paylaştığı aksiyon/gerilim türündeki Daybreakers, seyirciye vampir soslu distopik bir gelecek sunuyor 2019 yılında yaşanan bir veba salgını dünyadaki insanların çok büyük bir bölümünü vampire dönüştürmüştür Artık kimse yaşlanmamaktadır Fakat ortada büyük bir sorun vardır; sayıları iyice azalan insanlar artık vampir ırkına yeterli miktarda kan sağlayamamaktadır Bu sırada insanlardan oluşan bir direniş gücü de vampirleri tekrar insana dönüştürmek için bir tedavi aramaktadır Direnişçiler bunun için üst düzey bir vampir olan hematolog Edward Daltonı (Ethan Hawke) kaçırırlar

Filmin Fragmanı

Vampir İmparatorluğu Oyuncuları

• Ethan Hawke

Willem Dafoe

Sam Neill

Isabel Lucas

Claudia Karvan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com