Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babil, babylon, filmin, fragmanı, tanıtım

Babil M.S. -Babylon A.D. Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babil M.S. -Babylon A.D. Filmin Tanıtım Fragmanı

Babil MS -Babylon AD

Yapım : 2008, ABD / Fransa

Tür : Aksiyon

Yönetmen : Mathieu Kassovitz

Senaryo : Éric Besnard, Maurice G Dantec, Maurice G Dantec (Kitap)

Oyuncular : Jamel Debbouze, Charlotte Rampling, Gérard Depardieu, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Lambert Wilson, Jérôme Le Banner, Mélanie Thierry, Chris Astoyan, Mark Strong

Yapımcı : Mathieu Kassovitz, Alain Goldman

Görüntü Yönetmeni : Thierry Arbogast

Müzik : Atli Örvarsson

Dağıtım : Tiglon

Süre : 1 saat, 30 dk

Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008

Özet

Toorop, pek çok savaşta yer almış ve 21 yüzyılın başından beri dünyayı yerle bir eden savaşlardan sağ olarak kurtulmuştur

Doğu Avrupayı kontrol eden mafya, bu ücretli askere çok tehlikeli bir görev verir: Aurora isimli gizemli bir kadını Rusyadan alıp New Yorka götürme ve güçlü bir tarikata teslim etme görevi…

Fragman'ı İzle

Babil MS Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com