Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filminin, fragmanı, ses, tanıtım

Ses Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım:
2010 ~ Türkiye

Tür:
Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik

Yönetmen:
Ümit Ünal

Senaryo:
Uygar şirin

Yapımcı:
Ersan çongar

Görüntü Yönetmeni:
Türksoy Gölebeyi

Müzik:
Mehmet Cem ünal, Erdem Helvacıoğlu, Safa Hendem

Süre:
1 saat 30 dk

Gösterim Tarihi:
05 Mart 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti
Derya (Selma Ergeç) bir bankanın çağrı merkezinde çalışan ve annesi (Işık Yenersu) ile birlikte yaşayan genç bir kızdır Deryanın rutin giden hayatı gaipten duymaya başladığı bir SESin ortaya çıkması ile beraber altüst olur Genç kız başlangıçta SESi duymazlıktan gelmeye çalışsa da SES kısa sürede genç kızın hayatını kontrol etmeye başlar Deryadan işyerindeki patronu Onuru (Mehmet Günsür) takip etmesini isteyen SES, genç kızın hayatını giderek korkunçlaşan bir kâbusa çevirir

Filmin Fragmanı

Ses Oyuncuları

• Mehmet Günsür

Serra Yılmaz

Selma Ergeç

Tayanç Ayaydın
  • Eylem Yıldız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com