Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
3transporter, filmin, fragmanı, tanıtım, taşıyıcı

Taşıyıcı 3-Transporter 3 Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Transporter serisini 'üç'ledi

Olivier Megatonun yönettiği ve Jason Statham, Natalya Rudakova, François Berleand ile Robert Knepperın oynadığı Taşıyıcı 3 (Transporter 3), 26 Aralıkda vizyona çıkarılıyor

Filmde; Frank, Marsilyadaki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonidin kaçırılan kızı Valentinayı Karadeniz kıyısındaki Odessaya götürmekle yükümlüdür

Frank, yolculuk sırasında bir yandan bu işi alması için baskı yapan insanlarla uğraşırken bir yandan da Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla başa çıkmak zorundadır Yolculuk sırasında Frank ile Valentina birbirlerine aşık olurlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Taşıyıcı 3-Transporter 3

Yapım : 2009, Fransa / ABD

Tür : Aksiyon / Macera

Yönetmen : Olivier Megaton

Senaryo : Luc Besson, Robert Mark Kamen

Oyuncular : Jason Statham, Robert Knepper, François Berléand, Eriq Ebouaney, Silvio Simac, Justin Rodgers Hall, Mike Powers, Gregory Loffredo, Farid Elouardi, David Atrakchi, Katia Tchenko, David Kammenos, Natalya Rudakova

Yapımcı : Luc Besson, Steve Chasman, Robert Mark Kamen

Görüntü Yönetmeni : Giovanni Fiore Coltellacci

Müzik : Alexandre Azaria

Dağıtım : UIP Filmcilik

Süre : 1 saat, 40 dk

Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008

Özet

Frank, Marsilyadaki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonidin kaçırılan kızı Valentinayı Karadeniz kıyısındaki Odessaya götürmekle yükümlüdür Frank, yolculuk sırasında bir yandan bu işi alması için baskı yapan insanlarla uğraşırken bir yandan da Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla başa çıkmak zorundadır Yolculuk sırasında Frank ile Valentina birbirlerine aşık olurlar

Fragman'ı İzle

Taşıyıcı 3 Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com