|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fragmanı, hızlı, racerfilmin, tanıtım, yarışçıspeed |
![]() |
Hızlı Yarışçı-Speed Racer-Filmin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hızlı Yarışçı-Speed Racer-Filmin Tanıtım FragmanıHızlı Yarışçı-Speed Racer Yapım : 2008, ABD Tür : Aile / Aksiyon / Spor Yönetmen : Andy Wachowski, Larry Wachowski Senaryo : Larry Wachowski, Tatsuo Yoshida Oyuncular : Susan Sarandon, Matthew Fox, Emile Hirsch, Christina Ricci, John Goodman, Scott Porter Yapımcı : Andy Wachowski, Larry Wachowski, Joel Silver, Grant Hill Görüntü Yönetmeni : David Tattersall Müzik : Michael Giacchino Dağıtım : Warner Bros Süre : 2 saat, 10 dk ![]() Gösterim Tarihi : 20 Haziran 2008 ![]() Özet Pistte fırtına gibi giden, yarış öncesinde, sırasında ve sonrasında toz attıran Speed Racer (Emile Hirsch) direksiyon başında doğal bir yetenektir ![]() ![]() ![]() ![]() Speed, babasının öncülük ettiği aile mesleği olan yarışçılığa sadıktır ![]() ![]() ![]() ![]() Speed için aile mesleğini ve sevdiği bu sporu kurtarmanın tek yolu Royaltonı kendi oyununda yenmektir ![]() ![]() ![]() Fragman'ı İzle Hızlı Yarışçı Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|