![]() |
Film Replikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Film Replikleri”Ben herzaman doğruyu söylerim, yalan söylerken bile ![]() Scarface "--Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin ![]() ![]() V for vendetta Mahkum: Siyah inci mi? Hakkında hikayeler duydum ![]() ![]() Jack: Canlı bırakmaz mıymış? O zaman o hikayeler nereden geliyor, merak ettim? Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl / Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti "Unutma Red, umut iyi bir şeydir, belki de en iyisi ![]() ![]() Andy Dufresne - Esaretin Bedeli ” Nehirdeki en büyük balık yakalanamadığı için büyüktür” Big Fish "Her zaman umut vardır ![]() The Lord of The Rings (Aragorn) "Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir?" Kaybedenler Kulübü Donnie : Neden o aptal tavşan kıyafetini giyiyorsun? Frank : Neden o aptal insan kıyafetini giyiyorsun? Donnie Darko ”Bir erkek sana kelimeleriyle dokunmaya başladığında elleri uzakta değildir ![]() Il Postino Müdür : Ne var ne yok ? 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Müdür : Yok yahu ![]() ![]() 2 ![]() Pardon "Sahip oldukların sonunda sana sahip oluyor " Dövüş Kulübü -Estetik için 20 milyon dolar harcadın ve bu yüzü mü seçtin ? -Beğenmedin mi ? -Biraz ![]() The Tourist ''Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir ![]() ![]() Aşk Tesadüfleri Sever "Hiç yadırgamadım yüzünü inan çok tanıdık ![]() ![]() İncir Reçeli Neydi bizim Şarkimiz? -Hangisi? -İçinde ay ışığı olan? -Deniz ve mehtap, sordular seni nerdesin? -Ay ışığı nerde bu şarkıda? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Organize işler "Bu zevk meselesi, çin yemeği gibi ![]() ![]() ![]() Jeux denfants “Galiba sadece anlaşamadığımız konusunda anlaşacağız…” 500 days of summer "Sen sıcak yatağında yaşlı bir kadın olarak öleceksin Rose, şimdi değil, burda değil… Bana söz ver ![]() Titanic ''İngiliz tarihçiler benim bir yalancı olduğumu söyleyecekler ama tarih, kahramanları asanlar tarafından yazılıyor ![]() Braveheart / Cesur Yürek Jeff: Neden bir adam, yağmurlu bir gece evini üç kez terkedip geri döner? Lisa: Belki de karısının onu karşılama tarzını seviyordur ![]() ![]() Rear Window "Beni bile kabul eden bir kulübe asla üye olmam ![]() Annie Hall ''Karanlıktan korkuyorum patron lütfen ışığı kapatma'' The Green Mile / Yeşil Yol “En büyük günah, yüreğinin gerçekte hissettiğini inkar etmektir ![]() Zorro -Araba nerde? -Müşteride… -Para nerde? -Yarın vericekler… -Araba nerde? ![]() ![]() ![]() -Para nerde? -Yarın vericekler… -Ulan ben zaten çalıyorum dümbük! Bunun daha veresiyesi mi olur ![]() ![]() ''Kimse gerçekleri unutmaz sadece yalan söylemekte ustalaşırlar ![]() Revolutionary Road / Hayallerin Peşinde “Körler ülkesinde tek gözü olan adam kral olur ![]() ''Minority Report / Azınlık Raporu'' "Sen neden hiç konuşmuyorsun Üzeyir abi ? Bir ara çok konuştum, faydasını görmedim, bıraktım ![]() Organize İşler ''Bir banka soymak, bir banka açmaktan daha büyük bir suç değildir ![]() Büyük Hesaplaşma (1995) Tarkan: Kurt babamı kim öldürdü? Kurt: Hav Hav Hav Hav! Tarkan: Hain Kostokkk!!! Tarkan: Kurt babamı kim öldürdü? Kurt: Hav Hav Hav Hav! Tarkan: Hain Kostokkk!!! Tarkan Gümüş Eyer "Eger Çok Şanslıysanız; Hayatınızda Bir Kere, Hayatınızı Önce ve Sonra Olarak Ayırabilecek Biriyle Tanışacaksınızdır ![]() My Sassy Girl (2008) "Onu unutmam gerektiğini, bir türlü unutamıyorum ![]() (Akıl Defteri) Biliyorum, Bu şehir getirecek seni bana, Belki bir konser kuyruğunda, Belki tıkış bir metro vagonunda… Götürdüğü gibi getirecek, ![]() ![]() ![]() Sevmez bu şehir ağlayan erkeği, Biliyorum getirecek, Ağlamaya çeyrek kala… İncir Reçeli Helen : Burada olmamalısın ![]() Paris : Dün gece de böyle demiştin ![]() Helen : Dün gece bir hataydı ![]() Paris : Ya ondan önceki gece ? Helen: Bu hafta çok hata yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() Truva / Troy "Bazen üzüntüler, gözyaşlarının uzanamayacağı kadar derindedir ![]() Bizi Ayıran Nehir "Birisiyle mühürlenmek onu gördüğünde her şeyin değişmesi gibidir ![]() ![]() Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma |
![]() |
![]() |
|