Mantolu Tavuk |
03-07-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Mantolu TavukMantolu Tavuk MALZEMELER
TARİF Tavuk butlarının derilerini ayırın Daha sonra süt, yumurta, sıvı yağ ve baharatları karıştırın Mısır gevreğini mutfak robotundan geçirip ufak parçalar haline getirin Tavuk butlarını önce hazırladığınız harca daha sonra mısır gevreğine bulayıp yağlanmış ya da yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin Önceden ısıtılmış 190-200 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 40 dakika kadar kızarana kadar pişirin
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|