Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağları, film, gesi, oluyor, türküsü

Gesi Bağları Türküsü Film Oluyor

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gesi bağları türküsü film oluyor

Yüzyıllardır söylenen Gesi bağları türküsü film oluyor

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen toplantıda filmin tanıtımı yapıldı Toplantıya filmin yapımcısı ve başrol oyuncusu Metin Yücel, yönetmen Yusuf Emre Şimşek, senarist Şafak Güçlü, oyuncular Yağmur Aydemir, Şekip Taşpınar, Levent İnanır, İzzet Çivril ve Şefik Onatoğlu katıldı

Metin Yücel, "Gesi Bağları" türküsünün yüzyıllardır söylenen ve tüm Türkiyenin sevdiği bir türkü olduğunu söyledi Bu proje için birçok kişiyle görüştüklerini dile getiren Yücel, "Çekimlerimize bu hafta tam kadro ile başlıyoruz Hepimiz kılıcımızı kuşandık" dedi

Yönetmen Yusuf Emre Şimşek de Kayseriyi çok sevdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Mükemmel bir ekip olduk İyi bir ürün ortaya koyacağımızdan şüphemiz yok Kayserinin değerlerini yansıtacağız Bu film Kayseri için bir referans olacak Film bir aksiyon filmi İşin içinde kavga, para, aşk ve kariyer var Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı filmin uzun yıllar akıldan çıkmayacağını ve çok konuşulacağını düşünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

tamamdır arkadaşlar türk yapımıysa ben konuyu söyleyeyim size gesi bağlarında üzüm toplayan kıza bi kaç adam tecavüz eder felan filmin adıda gesi duy sesimi
bana gülüyorum diye kızmayın olaya değil halimize gülüyorum zamanında hükmettiğimiz ve hatta afedersiniz tuvalete gitmeyi öğrettiğimiz insanlar holywod filmi yapıyor ve dünya izliyor bizim insanımız bırakın film yapmayıı hala 35 senelik ferdi tayfur, kemal sunal filmi izliyor işte gülünecek nokta hadi gülelim halimize

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com