|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anadolunun, filminin, fragmanı, kayıp, tanıtım, şarkıları |
![]() |
Anadolunun Kayıp Şarkıları Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anadolunun Kayıp Şarkıları Filminin Tanıtım FragmanıAnadolunun Kayıp şarkıları Filminin Tanıtım Fragmanı Yapım: 2008 ~ Türkiye Tür: Belgesel Yönetmen: Nezih ünen Yapımcı: Nezih ünen Görüntü Yönetmeni: Behiç Gülsaçan, Aras Demiray Müzik: Nezih ünen Süre: 1 saat 34 dk Gösterim Tarihi: 12 Mart 2010 (Türkiye) ![]() Filmin Özeti Antik kültürleri, imparatorlukları, mitolojileri ve yaşanmış görkemiyle dünyada eşi benzeri olmayan Anadolunun 10 binyılı aşan bir geçmişten kalma egzotik mekanları ve insanları arasında yaşanan bir müzikal yolculuk ![]() Anadolunun Kayıp Şarkıları , bir müzikal-balgesel olarak belki de türünün ilk örneği: Anadolu halkının kendi mekanında ve provasız kaydedilen otantik performansları, 20 benzersiz şarkı halinde yeniden düzenlenirken bazıları ise orijinal halinde bırakıldı ![]() Bu yolculuk, müzik ve kültürün nasıl olup da hayat, coğrafya ve çalışma ortamından türediğini gözler önüne sererken, Anadolunun zengin kültürleri de müzik, dans ve ritüeller temelinde keşfediliyor ![]() ![]() Filmin Fragmanı |
![]() |
![]() |
|