![]() |
Doğmamış Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğmamış Filminin Tanıtım FragmanıDoğmamış-The Unborn Yapım : 2009, ABD Tür : Gerilim / Gizem / Korku Yönetmen : David S ![]() Senaryo : David S ![]() Oyuncular : Carla Gugino, Meagan Good, Gary Oldman, Jane Alexander, Cam Gigandet, Odette Yustman Yapımcı : Michael Bay, Andrew Form, Bradley Fuller Görüntü Yönetmeni : James Hawkinson Müzik : Ramin Djawadi Dağıtım : UIP Filmcilik Gösterim Tarihi : 9 Ocak 2009 ![]() Özet Bazen ölümden sonra ruh cennete gitme yolunu ararken, şeytani bir durumla lanete uğrayarak değişir ![]() ![]() ![]() Bu olay tam da Casey Beldon adındaki daha çocukken kendisini terkettiği için annesinden nefret eden bir kızın başına gelir ![]() ![]() ![]() ![]() Uyku sırasında dehşet verici kabuslar, korkunç görünümlü hayaletler görmesi daha gerçekleşmemiş felaketin başlangıcıdır ![]() ![]() Casey'in hayatta kalabilmek için tek şansı, dünyalar arasındaki kapıları kapatarak bu kimsenin asla doğmamasını sağlamaktır ![]() Fragman'ı İzle Doğmamış Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|