Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acaip, filmdisaster, filmin, fragmanı, movie, tanıtım

Acaip Bi Film-Disaster Movie Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acaip Bi Film-Disaster Movie Filmin Tanıtım Fragmanı

Acaip Bi Film-Disaster Movie

Yapım : 2008, ABD

Tür : Komedi

Yönetmen : Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Senaryo : Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Oyuncular : Carmen Electra, Tony Cox, Nicole Parker, Crista Flanagan, Ian Whyte, Vanessa Minnillo, Matt Lanter, Kim Kardashian

Yapımcı : Jason Friedberg

Görüntü Yönetmeni : Shawn Maurer

Müzik : Christopher Lennertz

Süre : 1 saat, 30 dk

Gösterim Tarihi : 13 Ekim 2008

Özet

“Scary Movie”, “Date Movie”, “Epic Movie” ve “Meet the Spartans”ın arkasındaki ekip, bu kez “Disaster Movie - Acaip Bi Film” ile bu kez felaket filmleriyle dalgalarını geçiyorlar

“Disaster Movie - Acaip Bi Film”de, bilinen her türlü doğal felaketin -göktaşları, kasırgalar, depremler- yaşandığı bir gecede hayatta kalmaya çabalayan 20li yaşlardaki bir grup gencin başına gelenler anlatılır Kentteki felaketler birbirini izlerken bu büyük yıkımı durdurabilmek için bir dizi gizemli olayı çözmek zorunda kalırlar

Fragman'ı İzle

Acaip Bi Film Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com