![]() |
Çanakkale Destanı Film Oluyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Destanı Film OluyorÇanakkale Destanı film oluyor Ünlü aktör Mel Gibson ve Russel Crown, Çanakkale destanını anlatan filmde ![]() ![]() Çanakkale'de destan yaratan 57 ![]() ![]() ![]() Tarihinde pek çok destansı hikâyeler bulunan Türklerin en büyük zaferlerinden biri olan Çanakkale Savaşı'nın bir kesiti Saran Holding bünyesinde bulunan Saran Film tarafından beyazperdeye aktarılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EN YÜKSEK BÜTÇELİ FİLM Hollywood'un çok iyi dönem filmleri olduğuna dikkat çeken Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, gerçek kahramanlıklarla dolu Türk tarihinin ise böylesi büyük prodüksiyonlara konu olmadığını üzülerek söyledi ![]() Sadettin Saran ayrıca şunları söyledi: “Sadece Türk değil dünya tarihinin dönüm noktası olan bu savaşın anlamını herkesin kavraması gerekiyor ![]() ![]() ![]() Saran Film, savaşın önemli figürlerinden biri olan Anzak komutanını oynaması için Avusturalyalı Mel Gibson ve Russel Crowe'a teklif götürdü ![]() “Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum” Mustafa Kemal (Atatürk), bugün bile hafızalardan silinmeyen, “Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 57 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|