Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
denizden, filminin, fragmanı, gelen, tanıtım

Denizden Gelen Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım:
2010

Tür:
Dram

Yönetmen:
Nesli Çölgeçen

Senaryo:
Ersin Kana

Yapımcı:
ömer Can, Berna Akpınar

Görüntü Yönetmeni:
Aydın Sarıoğlu

Müzik:
Kemal Sahir Gürel

Gösterim Tarihi:
19 Mart 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti
Polis memuru olan Halil (Onur Saylak) görev esnasında çatışmada bir kaçak göçmeni vurur Yargılaması devam ederken Dalyana baba ocağına döner İnsan kaçakçılığı yapan tekne Aşı Koyu açıklarında batar Kaçakçılardan bazıları ölürken bazıları da kurtulur Kurtulan kaçaklardan biri olan Jordanı(Jordan Boyner) Halil bulur Hastaneye getirir Hastanede hemşire olan Yaren (Ahu Türkpençe) Halilin Jordan ile iletişim kurması için baskı yapar Jordanın babası Yunanistanda kaçak olarak çalışan bir işçidirHalil Jordanın babasını bulmak için yardım eder Dalaman Belediyesi Halkla İlişkiler servisinde çalışan Melek Dinç ise Jordanı himayesine alan ve ona annelik yapan Ganalı kaçak bir göçmendir

Filmin Fragmanı

Denizden Gelen Oyuncuları

• Sümer Tilmaç

Ahu Türkpençe

Onur Saylak

Deniz Özerman

Ali Ekber Diribaş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com