Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fragmanı, kung, pandafilmin, tanıtım

Kung Fu Panda-Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım : 2008, ABD / Çin

Tür : Animasyon / Aile / Aksiyon / Komedi / Spor

Yönetmen : Mark Osborne, John Stevenson

Senaryo : Jack Black, Jonathan Aibel, Glenn Berger

Oyuncular : Dustin Hoffman, David Cross, Jack Black, Angelina Jolie, Ian McShane, Lucy Liu, Seth Rogen, Jackie Chan, Wayne Knight, Randall Duk Kim, James Hong

Seslendirenler : Dustin Hoffman, David Cross, Jack Black, Michael Clarke Duncan, Angelina Jolie, Ian McShane, Köksal Engür, Lucy Liu, Jackie Chan, Randall Duk Kim, Kerem Atabeyoğlu

Yapımcı : Melissa Cobb

Görüntü Yönetmeni : Yong Duk Jhun

Dağıtım : UIP Filmcilik

Süre : 1 saat, 30 dk

Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008

Özet

Panda ayısı Po, antik Çindeki Barış Vadisinde ucuz bir restoranda garson olarak çalışmaktadır Kung fu fanatiğidir ama vücudunun şekli son derece hantal ve biçimsiz olduğu için kung fu dövüş sanatını bir türlü en iyi şekilde sergileyemez Ponun en belirleyici özelliklerinden birisi de, antik Çindeki hayvanların en tembeli olmasıdır

Bu arada Barış Vadisinin kapısına birbirinden güçlü düşmanlar dayanmıştır Eski bir efsaneye göre günün birinde bir kahraman doğacak ve halkına (vadi sakinlerine) mutlak kurtuluşu ve huzuru armağan edecektir Ancak vadi sakinlerinin umutla beklediği Seçilmiş Kişide olması gereken işareti, vadideki en tanınmış savunma sanatları ustaları bile bedenlerinde taşımamaktadır Vadinin en tembel, en üşengeç hayvanı olarak üne kavuşan Panda ayısı Po günün birinde bir yarışmaya katılınca vaad edilen kurtarıcının taşıması gereken işareti vücudunda taşıdığı fark edilir Bu durum karşısında herkes çok şaşırır Gereken/beklenen işareti bu uyuşuk panda ayısının taşıdığını gören dövüş sanatı ustaları ise tam bir şok geçirir Ancak çok fazla zaman kaybetmeden, ne yapıp edip, bu kibar ve tembel Panda ayısını bir kung fu savaşçısına/ustasına dönüştürmekten başka çareleri de yoktur

Fragman'ı İzle

Kung Fu Panda Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com