![]() |
Darbe Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Darbe Filminin Tanıtım FragmanıDarbe-Push Yapım:2009 ~ ABD Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Polisiye, Suç, Tarih Yönetmen:Paul McGuigan Senaryo:David Bourla Yapımcı:Glenn Williamson, Amy Gilliam, Bruce Davey Görüntü Yönetmeni:Peter Sova Dağıtım:Tiglon Süre:1 saat 51 dk Gösterim Tarihi:29 Mayıs 2009 (Türkiye) Filmin Özeti Telekinetik ve durugörü yeteneği olan ve Çinde yaşayan bir grup Amerikalı, Beijingdeki hükümet görevlilerinden saklanmaktadır ![]() ![]() Filmin Fragmanı Darbe Oyuncuları Dakota Fanning Chris Evans Djimon Hounsou Camilla Belle Cliff Curtis Darbe Filminin Resimleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Darbe Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Darbe Filminin Tanıtım FragmanıDarbe (Push) Filminin Tanıtımı Fragmanı Yapım: 2009 ~ ABD, İngiltere, Kanada Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Polisiye, Suç, Tarih Yönetmen: Paul McGuigan Senaryo: David Bourla Yapımcı: Glenn Williamson, Amy Gilliam, Bruce Davey Görüntü Yönetmeni: Peter Sova Müzik: Neil Davidge Dağıtım: Tiglon Süre: 1 saat 51 dk Gösterim Tarihi: 29 Mayıs 2009 (Türkiye) Filmin Özeti: Telekinetik ve durugörü yeteneği olan ve Çinde yaşayan bir grup Amerikalı, Beijingdeki hükümet görevlilerinden saklanmaktadır ![]() ![]() Filmin Fragmanı: |
![]() |
![]() |
|