|  | Darbe Filminin Tanıtım Fragmanı |  | 
|  11-04-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Darbe Filminin Tanıtım FragmanıDarbe-Push Yapım:2009 ~ ABD Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Polisiye, Suç, Tarih Yönetmen:Paul McGuigan Senaryo:David Bourla Yapımcı:Glenn Williamson, Amy Gilliam, Bruce Davey Görüntü Yönetmeni:Peter Sova Dağıtım:Tiglon Süre:1 saat 51 dk Gösterim Tarihi:29 Mayıs 2009 (Türkiye) Filmin Özeti Telekinetik ve durugörü yeteneği olan ve Çinde yaşayan bir grup Amerikalı, Beijingdeki hükümet görevlilerinden saklanmaktadır  Artık rahat bırakılmaları için farklı yeteneklerini bir arada kullanacakları son bir görevi yerine getirmeleri gerekmektedir  Filmin Fragmanı Darbe Oyuncuları Dakota Fanning Chris Evans Djimon Hounsou Camilla Belle Cliff Curtis Darbe Filminin Resimleri | 
|   | 
|  | 
|  | Darbe Filminin Tanıtım Fragmanı |  | 
|  11-04-2012 | #2 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Darbe Filminin Tanıtım FragmanıDarbe (Push) Filminin Tanıtımı Fragmanı Yapım: 2009 ~ ABD, İngiltere, Kanada Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Polisiye, Suç, Tarih Yönetmen: Paul McGuigan Senaryo: David Bourla Yapımcı: Glenn Williamson, Amy Gilliam, Bruce Davey Görüntü Yönetmeni: Peter Sova Müzik: Neil Davidge Dağıtım: Tiglon Süre: 1 saat 51 dk Gösterim Tarihi: 29 Mayıs 2009 (Türkiye) Filmin Özeti: Telekinetik ve durugörü yeteneği olan ve Çinde yaşayan bir grup Amerikalı, Beijingdeki hükümet görevlilerinden saklanmaktadır  Artık rahat bırakılmaları için farklı yeteneklerini bir arada kullanacakları son bir görevi yerine getirmeleri gerekmektedir  Filmin Fragmanı: | 
|   | 
|  | 
|  |