![]() |
Davetsiz Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Davetsiz Filminin Tanıtım FragmanıDavetsiz-The Uninvited Yapım:2009 ~ ABD Tür:Dram, Gerilim, Korku Yönetmen:Thomas Guard, Charles Guard Senaryo:Carlo Bernard,, Doug Miro, Craig Rosenberg Yapımcı:Laurie MacDonald, Roy Lee, Walter F ![]() Görüntü Yönetmeni:Dan Landin Müzik:Christopher Young Dağıtım:UIP Filmcilik Süre:1 saat 27 dk Gösterim Tarihi:29 Mayıs 2009 (Türkiye) Filmin Özeti Anna, annesinin ölümünden sonra kaldırıldığı psikiyatri kliniğinden eve geri dönmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmin Fragmanı Davetsiz Oyuncuları Elizabeth Banks Emily Browning Arielle Kebbel David Strathairn Don S ![]() Davetsiz Filminin Resimleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Davetsiz Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Davetsiz Filminin Tanıtım FragmanıThe Uninvited (Davetsiz) Filminin Tanıtımı Fragmanı Yapım: 2009 ~ ABD Tür: Dram, Gerilim, Korku Yönetmen: Thomas Guard, Charles Guard Senaryo: Carlo Bernard,, Doug Miro, Craig Rosenberg Yapımcı: Laurie MacDonald, Roy Lee, Walter F ![]() Görüntü Yönetmeni: Dan Landin Müzik: Christopher Young Dağıtım: UIP Filmcilik Süre: 1 saat 27 dk Gösterim Tarihi: 29 Mayıs 2009 (Türkiye) Filmin Özeti: Anna, annesinin ölümünden sonra kaldırıldığı psikiyatri kliniğinden eve geri dönmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmin Fragmanı: |
![]() |
![]() |
|