Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eleştiri, ivedikçok, recep, yaptılar

Recep İvedikçok Eleştiri Yaptılar

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şahan Gökbakar, Recep İvedik filmiyle ilgili eleştirilerin kendisine çok dokunmadığını ancak zor bir iş yapmasına rağmen filme köpek muamelesi çekildiğini ifade etti Gökbakar, yeni jeep aldığı haberini de yalanladı

[SIZE=-1]Kanal Dde sinema eleştirmeni Ömür Gedikin sunduğu Cinemania programına konuk olan Şahan Gökbakar,Recep İvedikten kazandığı parayla jeep aldığı haberlerini yalanladı

Gökbakar, yurtiçi ve yurtdışındaki toplam gişe rakamının 5 milyonu geçtiğini belirterek filmden sonra 150 bin Euroluk bir jeep aldığı söylentilerine "Zaten filmden önce de bir jeepim vardı Filmden sonra da herhangi bir jeep almadım, aynısı devam ediyor Yalan bir haber o" yanıtını verdi

Filmle ilgili bir çok çevreden gelen eleştirilere karşı sert bir tavır sergilemekten kaçındığını ifade eden Şahan Gökbakar, zaman zaman sinirlerinin bozulduğunu da itiraf ederek şunları söyledi:

"Evimde bana yardımcı olan bir hanımefendi var O bir gün bana dedi ki "Sert kırılır dedi Sertsen çabuk kırılırsın, yumuşaksan seni kıramazlar" dedi Çok doğru bir şey söylediğini düşünüyorum Bilmeden etti bu lafı ama Ben bu filmle ilgili en başından beri çok sert hatlara sahip değilim Galasında da çıkıp söylemiştim Ben bu filme sadece insanların gelip gülmesini istiyorum demiştim Benim filmle ilgili sertlik çizgim bu kadar Geriye kalan eleştirilerle pek fazla ilgilenmiyorum Tabi ki sinirim bozuluyor Sen bir insan olduğun için ve bir iş yaptığın için ve başarılı olduğu halde, başka türlü elmalar, armutlar, portakallar birbirine karıştırılarak seni başarısız adlettikleri için, aslında yaptığın işin çok zor olmasına rağmen sokak köpeği muamelesi gösterildiği için Biraz öyle oldu"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Şahan Gökbakar daha toy toy biraz daha büyüsün,olgunlaşsın
Bak Tolga Çevikde onun gibi TV8 den çıktı geldi TRT 1 e

derece aynı Avrupa Yakasından ayrıldı

Şahan Gökbakarda hemen benzer bir programda Kanal 1 demiydi oUğur Yücelin koçluk ettiği

adam tek kişi oynuyor başarısı %100 ====>Tolga Çevik
Şahan bir sürü tiyatrocu ve oyuncuyla oynuyor başarısı %40 ====>Şahan Gökbakar

yani onu öyle yapan izleyicilerJeep de alır Dubaiden kulede

TÜRK halkı bizde para yok demeye devam etsin,kriz demeye devam etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com