|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fragmanı, heartsfilmin, kalplerlonely, tanıtım, yalnız |
![]() |
Yalnız Kalpler-Lonely Hearts-Filmin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnız Kalpler-Lonely Hearts-Filmin Tanıtım FragmanıYalnız Kalpler-Lonely Hearts Yapım : 2006, ABD Tür : Dram / Gerilim / Romantik / Suç Yönetmen : Todd Robinson Senaryo : Todd Robinson Oyuncular : James Gandolfini, Dan Byrd, John Travolta, Laura Dern, Jared Leto, Salma Hayek, Scott Caan, Dagmara Dominczyk, Marc Macaulay, Michael Rispoli, Alice Krige, Bailee Madison, Michael Gaston, Margaret Travolta, John Doman, Christa Campbell, Heather Dawn, Lauren Leech, Rachel Specter, Jason Gray-stanford, Bruce Macvittie, Andrew Wheeler, Ellen Travolta, Kristian Truelsen, Allen Walls, Tom Chapman, Traci Robinson, Caroline Ross, Jimmy Leeward, Rachel Reynolds, Bill Kelley, Jack Swanson, Allison Mckay, Jeff Farley, Petrus Antonius, Gerald Owens, Arian Waring Ash, Matt Huffman, Valerie Grant, Karl Anthony, Jonathan Rau, Nick Loren, Shannon Murphy, Steve Maye, Todd Terry, James Martin Roberts, Sam Travolta Yapımcı : Boaz Davidson, Holly Wiersma Görüntü Yönetmeni : Peter Levy Müzik : Mychael Danna Dağıtım : 35 Milim Filmcilik Süre : 1 saat, 48 dk ![]() Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2008 Özet 1940lı yılların sonunda Martha Beck ile Raymond Fernandez Amerikada adı çıkmış “ Yalnız Kalpler katilleriydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fragman'ı İzle Yalnız Kalpler Resimleri |
![]() |
![]() |
|