|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşkın, fragmanı, peoplefilmin, tanıtım, yaşı, yoksmart |
![]() |
Aşkın Yaşı Yok-Smart People-Filmin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Yaşı Yok-Smart People-Filmin Tanıtım FragmanıAşkın Yaşı Yok-Smart People Yapım : 2008, ABD Tür : Dram / Komedi / Romantik Yönetmen : Noam Murro Senaryo : Mark Poirier Oyuncular : Ellen Page, Thomas Haden Church, Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Ashton Holmes, Christine Lahti, David Denman, Camille Mana, Amanda Jane Cooper, Adam Kroloff, Robert Haley, Patrick Sebes, Kevin James Doyle, Paul Huber, Iva Jean Saraceni, Richard John Walters, Scott A ![]() Yapımcı : Bridget Johnson, Michael London, Michael Costigan Görüntü Yönetmeni : Toby Irwin Müzik : Aaron Zigman Dağıtım : UIP Filmcilik Gösterim Tarihi : 25 Temmuz 2008 Özet Profesör Lawrence Wetherhold (Dennis Quaid), entelektüel çevrelerin en parlak isimlerinden birisidir, ama aşk ve aile gibi kişisel problemlerinin çözümü söz konusu olduğunda hiç başarılı değildir ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemini çektiği tutkuyu artık hiçbir şeyde, hatta uzmanı olduğu Victoria Dönemi Edebiyatında bile bulamayan bir dul olan Profesör Lawrence, orta yaş krizinin eşiğinde dolanmaktadır ![]() ![]() Fragman'ı İzle Aşkın Yaşı Yok Resimleri |
![]() |
![]() |
|