Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, başına, filminin, fragmanı, tanıtım, tek

Tek Başına Bir Adam Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım:
2009 ~ ABD - A Single Man

Tür:
Dram

Yönetmen:
Tom Ford

Senaryo:
David Scearce, Tom Ford

Yapımcı:
Chris Weitz, Andrew Miano, Tom Ford, Robert Salerno

Görüntü Yönetmeni:
Eduard Grau

Müzik:
Abel Korzeniowski

Süre:
1 saat 39 dk

Gösterim Tarihi:
16 Nisan 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti
52 yaşında bir İngiliz Edebiyatı Porfesörü olan George Falconer, yaşamını uzun süreden beri birlikte paylaştığı hayat arkadaşı Jim'i kaybetmiştir Onun ölümünün ardından George hayatın anlamını kaybettiğini hissetmektedir Geçmişte yaşamaya başlayan ve geleceğe dair şüpheleri olan George'un en iyi arkadaşı, kendisi gibi varlık problemleri ile boğuşan güzel Charley'dir

Hayatı sorgulayan George gün boyunca etrafında gelişen olayları izler, yeni insanlarla karşılaşır ve günün sonunda anı yaşamanın anlamına varır

Filmin Fragmanı

Tek Başına Bir Adam Oyuncuları

• Julianne Moore

Colin Firth

Lee Pace

Matthew Goode

Ginnifer Goodwin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com