|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çaylak, filmin, frangmanı, profesyonelsemipro, tanıtım |
![]() |
Çaylak Profesyonel-Semi-Pro Filmin Tanıtım Ve Frangmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çaylak Profesyonel-Semi-Pro Filmin Tanıtım Ve FrangmanıÇaylak Profesyonel Semi-pro Yapım :2008, ABD Tür :Komedi / Spor Yönetmen :Kent Alterman Senaryo :Scot Armstrong Oyuncular :Woody Harrelson, Will Ferrell, DeRay Davis, Maura Tierney, André Benjamin Yapımcı :Jimmy Miller Görüntü Yönetmeni :Shane Hurlbut Müzik :Theodore Shapiro Dağıtım :Pinema Film Gösterim Tarihi :25 Nisan 2008 Filmin Web Sitesi Özet Jackie Moon (Will Ferrell), hit parçası Love Me ***y ile kazandığı paraları en büyük hayali olan bir basketbol takımı sahibi olabilmek için harcar ![]() ![]() ![]() 1976 senesinde ABA ve NBA birleşme planları yapar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jackie NBA Şampiyonu Boston Celticsin eski oyun kurucusu Ed Monixi (Woody Harrelson) takımın çamaşır makinesi ile değiş tokuş ederek transfer eder ![]() ![]() Jackie takımın tanıtımını yapmak amacıyla maç sonu bir ayıyla güreşmek gibi değişik ve ilgi çekici aktiviteler düzenlemeye başlar ![]() Monixin ve Jackienin arkadaşı Clarence Coffee Blackin (Andre Benjamin) transferiyle takım daha iyi performans göstermeye başlar ![]() ![]() ![]() Komisyon Tropicsin lige girebilmesi için yeterli pazarlama aktivitesinin yapılmadığını ve basında ilgi görmediğini iddia eder ![]() ![]() ![]() Fragman'ı İzle |
![]() |
![]() |
|