Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, çeşmesi, filminin, fragmanı, tanıtım

Aşk Çeşmesi Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım:
2009, 2010 ~ ABD, İtalya-When in Rome

Tür:
Dram, Komedi, Romantik

Yönetmen:
Mark Steven Johnson

Senaryo:
David Weissman, David Diamond

Yapımcı:
Mark Steven Johnson, Gary Foster, Rikki Lea Bestall, Andrew Panay, Ezra Swerdlow

Görüntü Yönetmeni:
John Bailey

Müzik:
James Newton Howard

Süre:
1 saat 31 dk

Gösterim Tarihi:
30 Nisan 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti
Beth başarılı bir emlakçıdır ama şanssız bir aşıktır Kardeşinin düğününe gitmek için Romaya gider ve orada Nick ile tanışır Ancak depresif bir anında dilek kuyusundaki dilek paralarını çıkarmış ve bir nevi lanetlenmiştir Laneti çıkardığı paraları atan yani aşk dileyen erkeklerin aşkıdır Ve Nick de onlardan biridir Bu arada Beth ile Nick yakınlaşır Ama bir sorun vardır, Beth Nick'in aşkının gerçek olup olmadığını nasıl anlayacaktır

Filmin Fragmanı

Aşk Çeşmesi Oyuncuları

• Josh Duhamel

Kristen Bell

Danny DeVito

Dax Shepard

Jon Heder

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com