Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akbaba, anlama, gelir, görmek, rüyâda

Rüyada Akbaba Görmek Ne Anlama Gelir?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nezaketsiz ve ahmak insanla tabir edilir Akbaba kuşu tutmak hastalığa, Bir yerleşim alanına akbabaların girdiğini görmek, oranın istila edilmesine, Bir hastanın evinde akbaba görmesi ölümünün yaklaşmış olduğuna, Sanat ehli kişinin akbaba görmesi menfaatta, Akbaba sürüsü işsizliğe, serkeşliğe, korku ve sıkıntıya delalet eder

Kalbi kötülükle dolu düşmanı işaret eder Akbaba gagalarsa, maddi ve manevi zarar görür

Rüyada akbaba görmek; miskin, zararsiz bir yabanci adamla tabir olunur Yaninda akbabanin etinden, tüyünden, kanatlarindan bir seyin bulundugunu görenin, fakir ve garip bir kimseden eline bir miktar mal veya baska bir sey geçer Bir rivayete göre, o adam yüzünden sevap kazanir

Akbabaya bindigini gören; gurbete gider ve fakirleşir Yaninda bir akbaba yavrusunun oldugunu görenin çocugu fakirlesir Disi bir akbaba aldigini gören, fakir bir kadinla evlenir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

akbaba evegirdi ve üstüme yürüdü bende kaçtımkolarım kaldıramadım elimde çay bardagı vardı ben ona çay döküp kactım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com