Hatıralar Silinmiyor, Gözlerin Gibi!.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatıralar Silinmiyor, Gözlerin Gibi!....hatıralar hiç silinmiyor ![]() ![]() hiç silemediğim gözlerin gibi ![]() ![]() yaşadıklarımız an be an aklımda, ne de güzel anlaşıyorduk, ne de çok uyumluyduk ![]() dalgınlığımı fırsat bilip kalbimi çaldığın, ne yapacağımı sorduğumda 'sen de beni kandır benimkini çal' dediğin an içime akıyor şimdi![]() hatırlıyor musun¿ biz o zaman kalplerimizi değiştirmiştik işte![]() ve sen girince bendeki kalbine kilitliyorum artık burayı demiştin![]() bir saray kurmuştuk düşten, masallarda bile olmayan, kurulmuştuk tahtına![]() gözlerin yakıyor, ellerin eritiyordu ellerimi ![]() fizik kurallarına isyan ediyordum seninle![]() seni sevdiğimi söylüyordum sen uyurken bile![]() güne seninle başlamak, varolduğunu bilmek ne kadar güzeldi![]() ![]() ve birgün bana; 'bundan sonraki hayatında yokum' dedin![]() gitmiştin![]() ruh yoktu![]() sensizlik bile yoktu![]() bir beden kaldı![]() bomboş oldum![]() yığıldım öyle hacimsizliğine![]() ![]() unutursun dedin, böylesi daha iyi dedin ![]() üzülme dedin…![]() ben sahilde bastığımız kumlar gibiydim, sen benim denizimdin, aşkımız bir kumdan kale ![]() bi dalga oldun vurdun![]() her yana dağıldım![]() denizime karıştım![]() nefessiz kaldım![]() ![]() şimdi ise boşluğundayım, senli sensizliklerindeyim ![]() uyumaya korkuyorum, rüyalarımda hep gidişin![]() uyanmaya korkuyorum, boşluğuna uyandırılıyorum hep![]() saatim yokluğunu özlemin geçeye ayarlı![]() canım yanıyor, içim acıyor, gözlerim kanıyor ![]() nereye baksam seni görüyorum, hiçbişey bana tat vermiyor![]() böylesi daha iyi olmuyor![]() ![]() sen gittin; kalbimi, umutlarımı, mutluluklarımı da götürdün beraberinde ![]() ama kilitli kaldın bende![]() sen gittin; gözlerin kaldı bende ![]() ![]() umutsuz yaşar mı insan¿ ben hala yaşıyorum ![]() kan dolaşıyor hala damarlarımda![]() dönmeyeceğini bile bile, seni içimde yaşatarak, gözyaşlarıma sığınarak, sana uyuyarak, sana uyanarak, sana dokunmasamda hissederek, sevgimi kararmış ruhumda bir meşale gibi tutarak yaşıyorum![]() herşeyimi dönmeyişine adayarak, parçalara bölünerek, günde bin defa ölerek, ölüp ölüp dirilerek yaşıyorum![]() ![]() adın dilimdeki tek zikir, gözlerin sürüldüğüm tek şehir, sevgin içimde akan tek nehir ![]() ![]() bu gece de canımdan bir parça koparıp bağlıyorum yokluğunun ağacına ![]()
|
|
|
|