![]() |
Bu Kimsesizlikten Bıktım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Kimsesizlikten Bıktım![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir daha karsılaşmayacağım biliyorum ![]() ![]() ![]() Yani yüzün olmayacak bir daha ![]() ![]() ![]() Hüzün olacak her adimim ![]() ![]() ![]() "hoş geldin"leri eksik olacak kapımın ![]() ![]() ![]() İlk açışımda küflü bir yalnızlık vuracak yüzüme ![]() ![]() ![]() Önce terliklerin her zaman ki yerlerinde olduğunu fark edip, gazetelerin okunmamışlığını göreceğim ve yatağın bozulmamışlığını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir daha karsılaşmayacağım biliyorum ![]() ![]() ![]() Sesin olmayacak ![]() ![]() ![]() Yattığım yerden bir sabahı cıvıldayan gülümsemenle karşılamayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne banyodaki köpüklü senfonilerin, ne de mutfaktaki yemek kokulu mırıltıların olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya ışıkları kim kapatacak ardımdan gazete arkası şekerlemelerde, televizyon karşısı sızmalarda, kiminle yapılacak kanal değiştirme kavgaları, nasıl yenecek bu yalnızlıktan patlamış mısırlar ![]() ![]() ![]() Sırtımı açıkta bıraktığım ruh üşümelerinde kim sıcacık elini yüreğimin üzerine koyacak bu evde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kimsesizliğin galibi kim olacak ![]() ![]() ![]() Bir daha karsılaşmayacağım ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Çıkarken üzerine binlerce kilit vuracağım kapının ardında, dondurulmuş anılarım kalacak ![]() ![]() ![]() Bugün Bu evden, Bu şehirden, Ve ![]() ![]() Buu kimsesizlikten taşınıyorum ![]() ![]() [bu konuları doqru yeremi açıyorum] :D |
![]() |
![]() |
|