Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babasına, kızdan, muzlu, pastakücük

Muzlu Pasta(Kücük Kızdan Babasına):(

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muzlu Pasta(Kücük Kızdan Babasına):(

Muzlu pastalarımı tekbaşıma yiyiyorum artıkSana lolipoplardan tatlı yapıp şerbet diye sevgimi koyamıyorum Yoksun !!
Hayatta en çok sevdiğim -senden sonra- jelibonlara bile küstüm ÇikoLatalardaki fıstıkları çıkarıp oyuncak köpeğimin ağzına tıkıyorumBoğuLacak bak Kurtar diyeceğim,yoksun !!

Çikolatalı sütümüde şapurdatarak içiyorumEskisi gibi görgü dersLeri ver bana kız diyeSonra ben ağız bükiyim sana,sende gel öp beni yanaklarımdan gönlümü al diye Çikolatalı sütleride sevmiyorum sensiz,içerken şapurdatmayıdaBabanemin inekleri sağışı geliyor akLıma Senin de bana bakıp gülüşün Ve anıLarımızı hatırlamak için fotoğraflara bakalım diyeceğim fotoğraflar burda,sen yoksun !!

Ve benim her bayramda topladığım birsürü şeker ve çikolatalar Artık onLarı gizliyecek kimsem yokHepsini hamur adamımın yanına koydum Ve bir kaç tanesinide hikaye kitabımın başınaGece geldiğinde gör ve yemek için kal diyeBiliyomusun inandırıcı olsun diye gözlerimi bile kapadım yatağımda Arasıra baktım dayanamayıp Ve saatlerce kapıda kaLdı gözLerim,hep çikoLataLarı yemeni bekLedim,çikolatalar küflendi sen geLmedin,Yoktun !!

Pudingten pasta yapmayı öğrendim sen gittikten sonra Önce bi paket çiLekli puding konuLuyormuş Sonra bebe bisküvisi En üstüne bi puding daha Ve renkli şekerlerle yüzü çiziLirmiş Ben de yapmaya çaLıştım GüzeLde oLdu hani "Yüzünü sana pek benzetemedim ama idare et "diyip kaşığı ağzına götürecektim,sen Yoktun !!

Ve okuLa ilk başladığım gün benimle gelecektin Elimden tutacaktınVe ben herkese gururla gösterecektim seni Diğer çocuklar gibi ağlayıp rezilde etmeyecektim seni Hayran hayran bakacaktım zeytin gözlerineVe sana önümdeki onaltı yıl boyunca hep çalışacağıma ve sonunda doktor oLacağıma söz verecektim Tüm hastaLarı ücretsiz iyiLeştirecektimBelki senide SöyLeyecektim,yemin edecektim Sen yoktun !! Çoktan gitmiştin evimizden Uzaklara çok uzaklara gittin hemde Annem ''Baban gökyüzünden bizi izLiyor'' diyor Tamam diyorum anneme , tamam Ama ben buna inanacak kadar çocukmuyum babaBen jelibonun gerçekten aslanın küçültülmüşü olmadığınıda biliyorum Ve bayramLarda sırf sen bul diye saklıyorum şekerlerimi
SöyLe baba söyLe
ben senin öLdüğünü anlayamayacak kadar çocukmuyum
Ve muzLu pastalarıda sevmiyorum aslında ben baba Sırf yerken ağzıma yüzüme bulaşan kremaları parmağınla alıp yalayışını seviyorum Ve bana o eşsiz gülüşünle sarılışınıVe ben sensiz devam eden hayatımın en önemli günündeyim bugün Herkes babasıyla gelmiş Ben yalnız Annem meşguL zaten biLirsin

Pudingli pastamı yaptım bugün baba Gelip kutlama yapmamızı ve bana aldığın kırmızı elbisemle karşına geçip sana sakldığım şekerLerimin yerini söylemek istiyorumVe sevginle şımarmak istiyorum baba Bana öğüt vermeni ve daima benimle beraber muzlu pastalar yiyeceğine söz vermeni istiyorum Ayrıca jelibonların küçültülmüş hayvancıklar olduğunu söyleyip beni korkutmanı,sonrada bana gülmeni istiyorum
Ve hayatım boyunca beni koruyacağını senin ağzından bugün duymak istiyorum Küçük ellerimin ellerinin arasında kaybolmasını ve gece korktuğumda yanıma gelip bana hikaye okumanı istiyorum

Sen gittin baba Ben jeLibonlarada küstüm
Ve muzLu pastayıda aldatıyorum brovnilerimle

Sen gittin baba Ve ben yalnızım
Ben öldüğünü anlamayacak kadar çocukmuyum baba
Çocuğum
Puding pastamı yapıp üstüne seni çizdim şekerlerimden Gel baba Ben hala o bıraktığın jelibonlardan korkan çocuğum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com