Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mutlu, prens

Mutlu Prens

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutlu Prens

Mutlu Prens

Kırlangıç kuşu, geceyi geçirecek güvenli bir yer arıyormuş Çok geçmeden şehrin tepesindeki heykeli görmüş Bir prens heykeliymiş bu Kırlangıç 'Burada konaklayayım' diyerek heykelin ayaklarının dibine uzanmış Tam uykuya dalacakken başına bir su damlası düşmüş Kırlangıç gözlerini açmış 'Yağmur mu yağıyor?' diyerek yukarı bakmış Ne görsün! Prens şıpır şıpır gözyaşı döküyormuş Kırlangıçın yüreği sızlamış Uçup prensin koluna konmuş 'Neden ağlıyorsun?' diye sormuş

-'Çünkü çok uzakta yoksul bir ev görüyorum Evin penceresi açık, içeride de bir kadın ağlıyor Küçük oğlu çok hasta Üstelik kadının ona ilaç alacak parası yok! Keşke yaına gidip ona yardım edebilseydim Ama yerimden kımıldayamıyorum' demiş prens

Kırlangıçda üzülmüş bu duruma, o da ağlamış Prens 'Sen de benim gibi şevkatlisin, kılıcımın kabzasındaki şu yakutu görüyor musun? Onu kopartıp o yoksul kadına ***ürür müsün?' diye sormuş kırlangıca
Kırlangıç, sabah erkenden yola çıkmalı, sıcak ülkelere göç etmeliymiş Çünkü gittikçe hava soğuyor, göç etmek güçleşiyormuş Fakat hasta çocuğa ve yoksul kadına yardım etmek için yola çıkmaktan vazgeçmiş Güneş doğar doğmaz, prensin kılıcındaki yakutu sökmüş Yoksul kadının evine doğru uçmaya başlamış Eve varınca söz verdiği gibi, yakutu kadının masasına bırakmış Prens, yoksul kadının, masasında bir yakut bulup nasıl sevindiğini görmüş Artık o mutlu bir prensmiş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com