![]() |
Beni İlgilendirmez Demeyin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni İlgilendirmez Demeyin...Beni ilgilendirmez demeden once birdaha dusunun ![]() Duvardaki catlaktan bakan fare, çiftlik sahibi ile karisinin bir paket actiklarini gordu ![]() "Icinde yiyecek mi var?'" derken - - -Bir baktı ki fare kapanı!! ![]() Hemen bahceye kosup, alarmi verdi : Evde kapan var! Evde kapan var!' Tavuk gidaklayip , kafayi kaldirdi ve, 'Bay fare", bu sizin icin ciddi bir sorun olsa da sahsen, beni ilgilendiren bir tarafi yok ne yazik ki! ![]() Fare donup bu sefer domuzcuga, "Evde kapan var, evde kapan var"! dedi ![]() Domuzcuk konuyla ilgilendi ama, kendi hesabina 'Uzgunum bay fare, vah, vah emin ol senin icin dua edecegim" dedi ![]() Fare bu kez öküze yoneldi: "Evde kapan var!" "Evde kapan var!" diye bagirdi nefes nefese ![]() Öküz: 'Wow, Bay Fare, Senin icin uzuldum, ama burnumu sokacagim bir sey degil ![]() ![]() E farenin de basini egip, gitmekten baska caresi kalmamisti ![]() ![]() ![]() yalnizlik ve terkedilmislik hisleri icinde, fare kapani ile artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** O aksam evde, alisilmamis bir ses duyuldu ![]() Sanki bir kapan, avinin uzerine kapanmisti ![]() Sese kosan cifcinin karisi, karanlikta kapana, zehirli bir yilanın kuyrugu kaptirdigini gormemis ![]() Yilan da onu isirmisti ![]() ![]() Ciftci karisini hastaneye kosturdu, Karisi eve atesli dondu ![]() E atesli insana ne verilir?? sicacik bir tavuk corbasi!!! ![]() Ama kadin hala iyilesmiyormus, E es dost ahbap, gelince hasta ziyaretine, ciftci de sofraya domuzcugu cikarmak zorunda kalmis!!! ![]() Ama ciftcinin karisi iyilesmemis; olmus!!!!! ![]() Aman ne kalabalik gelmis cenazeye, ne kalabalik!!! Bu sefer de konuklari,doyurmak icin kesilen okuz olmus ![]() ![]() ![]() ![]() Fareye de olan biteni deliginin ardindan izlemek kalmis! ![]() ![]() ![]() ![]() *** Onun icin bir daha, seni ilgilendirmeyen bir sorun karsina cikarsa ![]() ![]() ![]() Birimiz tehdit altindaysak, hepimiz risk altindayiz ![]() |
![]() |
![]() |
|