Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dans, garwood, gölgede, julie

Gölgede Dans - Julie Garwood

Eski 03-05-2010   #1
Şengül Şirin
Icon7

Gölgede Dans - Julie Garwood

Gölgede Dans

Julie Garwood
EPSİLON YAYINLARI

“Anlıyorum Sen yaşıyorken ben seyrediyorum Her şeyi sürekli planlamak yerine arada bir anlık bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorsun Ancak senin de bildiğin üzere, ben zaten anlık bir şey yapıyorum

Düğün ve Gelin adlı eserleriyle beğeni toplayan Julie Garwood yazdığı gerilim ve tarihi aşk romanlarıyla tüm dünyada adını duyurdu ve Gölgede Dans adlı eseriyle de Romantic Times Career Achievement ödülüne layık görüldü

Hayatına yön vermeye çalışan bir kadın
Açığa çıkmak üzere olan bir sır
Sınırları zorlayan bir katil

Huzursuzluğun ortasında beklenmedik bir aşk Boston ve Teksas arasında mekik dokuyan bu romanı elinizden düşüremeyeceksiniz Çünkü Gölgede Dans, her adımda tutkunun ve tehlikenin hissedildiği yakıcı bir tango

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com