![]() |
Güzel Yaşam İçin Ne Yapmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Yaşam İçin Ne YapmalıGüzel Yaşam İçin Ne Yapmalı yaşamınızda düzeltmek istediğiniz şeylerin birer listesini yapın ![]() ![]() Sayısız kitapta, meşhur Ne Biliyoruz Ki filminde, ve bir sürü röportajda, bu işin ustası kişiler, beynin yapısı itibariyle, anıların ve hayallerin arasındaki farkı anlayamadığını görüyoruz ![]() ![]() ![]() İlk yapmanız gereken şu: yaşamınızda düzeltmek istediğiniz şeylerin birer listesini yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bir aşk mı istiyorsunuz;? Ben sevilen ve neşeli bir insanım ![]() Sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorum ![]() Sevgiyi özgürce ifade ediyorum ![]() Sevgi ve mutluluk verici ilişkileri hayatıma çekiyorum ![]() Tam da istediğim gibi bir sevgili, şimdi hayatımda ![]() İstediğiniz maddi bolluk ve bereket mi yoksa? Hayatıma düzenli ve bol para akışı var ![]() Karşıma sürekli altın değerinde fırsatlar çıkıyor ![]() Bolluk ve bereket içinde yaşıyorum ![]() Evrenin bana sunduğu imkanları şükranla kabul ediyorum ![]() Şu anda yaşadığım parasal bolluğun tadını çıkartıyorum ![]() Sanatsal yeteneklerinizi açığa çıkarmak istiyor olabilir misiniz peki? Yaratıcılığımı kolaylıkla ifade ediyorum ![]() Yaratıcılığıma güveniyorum ![]() Yaratıcı enerji ile doluyum ![]() Özgürce yaratıyorum ![]() İçimdeki ışık, yarattıklarımla etrafa saçılıyor ![]() Bu verdiğim örneklerde göreceğiniz gibi, mümkün olduğunca kısa cümlelerle, kendi cümlelerinizi kurabilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|