![]() |
Affetmenin Beden Üzerindeki Etkisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Affetmenin Beden Üzerindeki Etkisiapılan bilimsel araştırmalarda affetmenin, kişinin fiziksel bedeni üzerinde çok belirgin rahatlamalar sağladığı açıkça gözlemlenmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miğde ağrısı, sırt ağrısı, uykusuzluk, Kortizol hormonu seviyesini arttırarak bağışıklık sistemini zayıflatması, kilo alımını desteklemesi, Şeker hastalığı, yüksek tansiyon hastalığı ![]() Pisikolojik baskının artmasıyla, kalp basıncının da artması ve beraberinde pek çok hastalık riskini getirdiği bilimsel olarak deneylerle kanıtlanmıştır ![]() Artık bütün bilim adamlarından da sık sık duyuyorsunuz, olumsuz düşünce ve duyguların bedenlerimizdeki yansımasınınhastalıklar olduğu belirtiliyor ![]() Acaba AFFEDİNCE KENDİNİZE HAKSIZLIK YAPTIĞINIZI , KARŞI TARAFA DA JEST Mİ YAPTIĞINIZI DÜŞÜNÜYORUNUZ ? Hayır tam tersi, asıl haklı olduğunuz halde kendinize zarar vererek haksızlık ediyorsunuz ![]() ![]() ![]() Eğer hala affedemediğiniz kişiler ya da olaylar varsa bugün şöyle bir egzersiz yapmanızı tavsiye ederim ![]() ![]() ![]() ![]() Affetmeye hazır olmayabilirisiniz ya da” istiyorum ama yapamıyorum” diyebilirsiniz ama en azından kendinize bu egzersizi yapma izni verirseniz, büyük bir adım atmış olursunuz ![]() Arzu Bıyıklıoğlu |
![]() |
![]() |
|