![]() |
Kıskanç Işkolik Bağlanmaktan Korkan ve çapkın… İşte 4 Tehlikeli Erkek Modeli ve Onlarla Başa çıkma Yolları! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kıskanç Işkolik Bağlanmaktan Korkan ve çapkın… İşte 4 Tehlikeli Erkek Modeli ve Onlarla Başa çıkma Yolları!Kıskanç işkolik bağlanmaktan korkan ve çapkın… İşte 4 tehlikeli erkek modeli ve onlarla başa çıkma yolları! Kıskanç sevgili Sevgiliniz sizi el üstünde tutuyor ve pamuklara sarmalayıp sarmak istiyorsa bu elbet çok keyifli bir histir ![]() ![]() ![]() ![]() Peki kıskanç sevgiliyle nasıl baş edilir? Öncelikle ona tamamen açık olmalısınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşkolik sevgili Bir sevgilinizin olmasına rağmen; evinizde sürekli yalnız yemek yediğinizi televizyon karşısında yalnız keyif yaptığınızı dışarı her çıktığınızda yanınızda partnerinizin yoksun olduğunu mu fark ettiniz? Ve onu ne zaman arasanız işte değil mi? O zaman eşiniz işkolik demektir ![]() ![]() Peki işkolik sevgiliyle nasıl başa çıkmalı? Yapmanız gereken en önemli şey onun bu iş meşgalesinin yerine bir başka uğraş bulmak… Onun karakterine uygun bir aktivite bir hobiyi onunla tanıştırabilir ve işi unutup onlara bağlanmasını sağlayabilirsiniz ![]() Bağlanmaktan korkan sevgili “Seni çok seviyorum ama bir ilişki istemiyorum” “Seninle çok güzel vakit geçiriyorum ama benden çok fazla bir beklentin olmasın”… Sevgili daha doğrusu sevgili adayınızdan duyduğunuz sözler bu şekildeyse onun gerçek anlamda bir bağlanma korkusu var demektir ![]() ![]() Bağlanmaktan korkan sevgiliyle nasıl baş edilir? Öncelikle sakin olun ![]() ![]() ![]() ![]() Çapkın sevgili Onunla gittiğiniz her davet yaptığınız her program tamamen stres dolu mu geçiyor? Çünkü ortamdaki her kadınla flört ediyor veya hemen her kadına fazla yakın davranıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Peki çapkın sevgiliyle nasıl başa çıkılır? Ona bu çapkınlık özelliğini bir suçmuş gibi yansıtmayın ![]() ![]() ![]()
![]() |
|