|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dönemem, intizami, kelam, sensizliğe, sözü, şarkı |
![]() |
İntizam-İ Kelam - Sensizliğe Dönemem Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-İ Kelam - Sensizliğe Dönemem Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Sensizliğe Dönemem Hayat ne zor Bilirdim oysa yenik düştü kader Beter vurdu bu kez istemezdim oysa bir sefer İstemezdim olmasaydı keşkeler Bu keşkelerle dolan cümlelerden meczup mahlas kader Ayrılık umulmadık bi anda çıktı sandım Yanılmışım ben oysa Cümlelerimi tek tek ayırdım Sevdiklerimi sevmediklerimden önce kayırdım Sen bu kalbin en derinlerinde bile anıldın Artık anlaman lazım! Anlaman gerekli! Bir kez olsun dinlesen beni Kaçmak olmaz artık aklaman gerekli Rayihane geçmişi Bir hiç gibi yerin dibinde bırakmaman gerekti Sensizlikten izlerim duvarlarımda gizli Bu bir tesadüf hiçbir şekilde itiraf değildi Zordan geçmen lazım önce kolaylamak sonra gelir Zor geçilmediyse lakin kolay yolun elde nedir Nakarat x2 Yüreğime karışan o derinime inan acı hisler Gönül seni ister Yüreğime seslen Seni sessizliğe gömemem Duy beni Sensizliğe Dönemem Yüreğime karışan o derinime inan acı hisler Yüreğimden izler Seni bana gizler Seni sessizliğe gömemem Duy beni Sensizliğe Dönemem Hakk'dan gayrı dost yok Bir hışımla anlatıldı anladım ben tekrâren Döndüm dolaştım ben Artık baktım başka yer yok Zerreler dimamı zorlamakta afitapa hitaben Ruhum rabbimden müdavim, İnsanoğlu hep mülayim olmasaydı Zarar ziyan ket vururmu ömrüne Söz söylemek canı isteyenle istemeyenin miri değil İstemekte ısrar edenin miri meyil Umulmadık bi anı kollayan zafer değilse nedir Malum bakışlar şerri ışıldayan gözlerindir Yürek buruk gezer zaferden arta kalanı neylesin Gören gözüm bu kalbi alsın senin kalbin eylesin Sarf edildi cümleler göğsümün her kabardığında Çınlamakta kulaklar adın her anıldığında Cenin düştü şimdi sensiz olduğum sabahlara Gönül bir başında kaldı,yanlızlıklar adında Nakarat x2 Yüreğime karışan o derinime inan acı hisler Gönül seni ister Yüreğime seslen Seni sessizliğe gömemem Duy beni sensizliğe Dönemem Yüreğime karışan o derinime inan acı hisler Yüreğimden izler Seni bana gizler Seni sessizliğe gömemem Duy beni Sensizliğe Dönemem Bazen yürek izlerinde hisler çıkarmak ister Ama bunu kalbe analatamaz ![]() Anlatamayıncada bütün hisleri suya düşer Ama kalp bunu anlamaz ![]() |
![]() |
![]() |
|