![]() |
İntizam-İ Kelam - Yüreğim Ellere Kıymaz Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-İ Kelam - Yüreğim Ellere Kıymaz Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Yüreğim Ellere Kıymaz Anlamım derin bu yollarım serin sanardım,oysa bir de baktım benim yerim senin yanınmış ![]() Kaybolup giden zamana ah edip yanardım,artık eski düşüncemde kaybolur gider bakardım ![]() Öyle arkasından elveda desem mi ? diye düşünsemde,bir defa da olsa yenik düşse gurur bana ![]() Nolucaksa olsun bari yaptıklarım kalbin asıl ilmihali ![]() ![]() Zat-ı halim yorgun düştü,beden bir zamanlar inzivada görüldükçe haykırışı büyüdü ![]() Söz geçirmek hayli zor gelir,İnan bu böyledir ve sen bilsen de girmelisin hayat dersine ![]() Günlerimde tat yok güzergahım sen ve sen bi gülsen dünyalar benim, Görüldü bak huzur demim ![]() Her güzel günün sonunda mutlu oldum sevgilerden ![]() Nakarat Durmam, bura benim hadi gel yerim ol Eli verdim kol geri gelmiyor Sordum halimi hiç bilmiyor Yüreğim benim Ellere kıymaz ![]() Dünü boşver bugünüme gel yar Bir şer gibi bekledim ah Özledim hatıranı sakladı kalbim Gitme sensiz olmaz ![]() Gördüm hep hikayeler anlatıyor Sonu benden kötü olur bilmiyor Dert üstünü dertleri ekliyor Kader ağları hesabı sormaz örmüşsen Gönlümü sar gel Gitmeli gönül artık Benden bu kadar gitme dersen gitmem ![]() Bunu bil,bunu anla ![]() Ömür bu yolda hak ettiğini biçer ve kader buna sanma güler geçer ![]() Kadir kıymet bilir kader,gecem güneşle bir düşer,sen bu derdi gör yeter ![]() Ellerimde güllerin var hem de bol diken ![]() Karmaşıktı cümleler,bu gönül erkanı nasıl bilsin halimi ? Nasıl görsün zalimi ? Bir medet umuldu lakin sözde kaldı ![]() Sözde bir hatadan doğrularla çıkmalıydı bu sefer ![]() Görmeliydi zalimi,bu yolların müdavimi ![]() ![]() Sen aldırma geç ! Herkes günün değerini bilmeli ![]() hiçbiri ![]() Sen nasıl dayanacaksın ? Bensiz sabahlara gem tutacaksın ![]() gün gelir anlayacaksın ![]() Kalbin taştan anlayamazsın ![]() Nakarat Durmam, bura benim hadi gel yerim ol Eli verdim kol geri gelmiyor Sordum halimi hiç bilmiyor Yüreğim benim Ellere kıymaz ![]() Dünü boşver bugünüme gel yar Bir şer gibi bekledim ah Özledim hatıranı sakladı kalbim Gitme sensiz olmaz ![]() Gördüm hep hikayeler anlatıyor Sonu benden kötü olur bilmiyor Dert üstünü dertleri ekliyor Kader ağları hesabı sormaz örmüşsen Gönlümü sar gel Gitmeli gönül artık Benden bu kadar gitme dersen gitmem ![]() Bunu bil,bunu anla ![]() İntizam-ı Kelam Do ve Re, 2011 |
![]() |
![]() |
|