![]() |
Alper Ayyıldız - 22. Baskı Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - 22. Baskı Şarkı SözüAlper Ayyıldız - 22 ![]() Yaşım başımı çelmekte ![]() Kısıtlar özgürlüğümü ![]() Yasaklar oyuncağımı ![]() Yirmi ikinci baskım bak tükenmekte ![]() İçim kan ağlarken dışım düğün dernekte ![]() Bir gözüm alçakta öbürü yüksekte ![]() Tez düşür beni tümsekten ![]() Keyif alamadım büyümekten ![]() Ölüme yürümekten emeklemeye hasretim ! Dokunulmazdım, hayal kurardım bir köşede ![]() Düşümle müzik yaptım attılar bir köşeye ![]() Bana varamaz, beni anlayamazlardı ![]() Kendi dünyaları dar diye ![]() Dışım bütün, içim bölük bölük bin parça Hayal kırıklarım yüzünden sürekli varsayımdayım ![]() Kandırırsın aldanıştayım ![]() dayanıksız surlarımdan ![]() Surlarım, dayanıksız kalbime ispat ![]() Tedbirin adı; düşmanlık ![]() De ki vicdansız de ki taş ![]() Bu ne haksız siftahtır ! Derim aşktır en belası Hayırlısı Hayırsızı aman bırak uzak olsun ![]() Bakışın dayanıksız kalbimin idam cezasını verir ![]() Adın cellat mı ? Gerek istihkam, gerek aşk ![]() Bu sevgi değil küstahlık ! Sonum hüsrandır ya da siftahtır kaybedilenin aksine ![]() Kanın donar, yüzün düşer ![]() Sonra duyarsızlaşırsın ![]() Alışkanlık sanıp atıştırmalık yaşarsın aşkı ![]() Nerenle doyarsın sen ? Ne boş bir boğazsın ! Sen bu bekarlıkla karıyı kolay boşarsın ![]() Sen hazımsızsın ![]() Geniş midende zafiyetlik Gözünde şehvet menüsü Kalbi kaplamış kibir ve kin ![]() Sen vekilisin kör şeytanın ![]() Kararttığın o sol yanında nefsin afiyetlik ![]() Hayıflandı aciz, yanılttı nefsi ![]() Bir tutam şer hayra vardı dili tutuldu şaşkınlıktan ![]() Kes artık sorgularını ne buldun ki sapkınlıkta ![]() Güvendiğin o maddiyatın bir gün olur ya ellerinde toz ![]() O zaman anlarsın ne ettiğini ![]() Kavrarsın ne ektiysen aynısını biçtiğini ![]() Yarım akıllı ![]() Kanıtların yetmedi mi ? Yazık, inkar ettin gerçeğini Alper Ay & Yıldız Oğlum ![]() ![]() ![]() Kalpte düş ve müzik ![]() ![]() Biz nerdeyiz sen nerdesin ? Nerdesin kayıp Nerdesin ? 22 ![]() ![]() şarkıyı söylüyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|