![]() |
Alper Ayyıldız - Aşk İçin Ağlar Belki Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - Aşk İçin Ağlar Belki Şarkı SözüAlper Ayyıldız - Aşk İçin Ağlar Belki Sergilenen rap'i ben bilemem ![]() ![]() ![]() ![]() O da mikrofon olmasa gösteremem ![]() ![]() ![]() gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() katlediyorum ! Aşk için Ağlar belki, Belki de meşkte aklı ![]() ![]() ![]() Senin yanına varmak isterken canım yandı ! Yangın yangın gibi bana kızgın ![]() En başından aşkı tanımıştım ![]() Yorgun argın koşamadım anla ![]() Yardım yardım gibi bana muhtaç ! Ruhsal bi' bunalım tavrını saç ![]() Bana tam derece dönecek adama bak ! Ulan önüne bak ! Süren dolmadan ![]() ![]() ![]() Sana sordum, sormadım tarzana ! Tarzandan farkın yok baksana ![]() Benim farkımdır farkıma kol kanat ![]() Adamın biri gelse de ben fors atan ![]() Adamın evine gitmem, adam olmadan ![]() Aşk için Ağlar belki, Belki de meşkte aklı ![]() ![]() ![]() Senin yanına varmak isterken canım yandı ! Yangın yangın gibi bana kızgın ![]() En başından aşkı tanımıştım ![]() Yorgun argın koşamadım anla ![]() Yardım yardım gibi bana muhtaç ! En ufak şeylere kafa yoruyorsun ![]() Olmuyor ya da sen başaramıyorsun hiç ![]() Karınca cüssesi mi korkuttu seni ?! Özenle büyütüp beslediğimi ver geri ![]() ![]() ![]() Yok zorlayan seni ! Aramıyorum eski günleri ve sormuyorum kimseye seni ben ![]() ![]() ![]() Kimsede seni aramıyorum, şapşalsın ! Aşk için Ağlar belki, belki de meşkte aklı ![]() ![]() ![]() Senin yanına varmak isterken canım yandı ! Yangın yangın gibi bana kızgın ![]() En başından aşkı tanımıştım ![]() Yorgun argın koşamadım anla ![]() Yardım yardım gibi bana muhtaç ! |
![]() |
![]() |
|