![]() |
Alper Ayyıldız - Aynı Mavinin Tonları Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - Aynı Mavinin Tonları Şarkı SözüAlper Ayyıldız - Aynı Mavinin Tonları Dönüp duruyorum yatakta ![]() ![]() Bi türlü kafamda bitmeyen sorunlardan tut, günün özetini bana dert yapan anılar var ![]() Hemen kurtulmalıyım ! Unutamıyorum, ket vurmalıyım geriye ![]() Sustukça çıldırdım ![]() La la lay la la lay lay lom ![]() Mantık üç cümleden ibaretmiş ![]() Düş kuruyorum beni oyalama ![]() Dürttüğün sol parmağının sonu selamet değil ! Nedendir bilmem, göz kapaklarım kepenk indirmiyor kaç gecedir ![]() Bilmem kaç gündüz atlattım ![]() Ölüp düşündüm, taşındım çöplüğe dönüştüm ! Tez yattım ![]() Tez uyanırım sandım ![]() Umutlanamadım hiç� Yoramadım düşe hayrımı ![]() Kovamam, yine gelip beni bulur kabus ! Uykumu çalıp gider, sabah olmaz ![]() Gün korkak, doğmaz ![]() Ne biçim tonu Mavinin ? Aydınlığın yolu sis, tozu toprak ![]() Pis ayakların laneti� Rengini çaldılar gökyüzünün ![]() biraz üşüyor ![]() ![]() Yağmurum ol ![]() geri ![]() Yanaklarımı kurutan yaş biliyor ![]() Sol şeritte aşka çarptım demin ![]() Suçlu kalbim, kanıtım yok ![]() İki gözüm aksın desem bahanen çok ![]() Şerrinden korktuğumun boş sol tarafı ! Didik didik aradım bulamadım yılanı ![]() Dört dörtlük planı ![]() Kaçıncı tebessüm aldattı suratımı ? Yatıştım, olmadın oralı� Tez yattım ![]() Tez uyanırım sandım ![]() Umutlanamadım hiç� Yoramadım düşe hayrımı ![]() Kovamam, yine gelip beni bulur kabus ! Uykumu çalıp gider, sabah olmaz ![]() Gün korkak, doğmaz ![]() Ne biçim tonu Mavinin ? Aydınlığın yolu sis, tozu toprak ![]() Pis ayakların laneti� Geçtim aydınlıktan ![]() yarından, iki saat sonrasından ![]() Dilimde hep bi umutsuzluk nağrası ![]() ![]() Uykumu bölen kabuslarım� Ter içinde uyanışlarım� Bu gün de olmasın yarın ![]() Bu gün de doğmasın güneş, olmasın neşem ![]() Ruh halim nasılsa Aynı Mavinin tonları ![]() Tez yatmalıyım ![]() Tez yattım ![]() Tez uyanırım sandım ![]() Umutlanamadım hiç� Yoramadım düşe hayrımı ![]() Kovamam, yine gelip beni bulur kabus ! Uykumu çalıp gider, sabah olmaz ![]() Gün korkak, doğmaz ![]() Ne biçim tonu Mavinin ? Aydınlığın yolu sis, tozu toprak ![]() Pis ayakların laneti� Laneti üstümde� Dore, Dore Ay yukarda, ışığım yıldız benim ! Gün korkak, güneşim hiç doğmaz ![]() Bu neyin mavisi ? Laneti neden benim üstümde ? Üstümde |
![]() |
![]() |
|