Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriModel Şarkı Sözleri Ego Dağları Gözümün içine bak Ne gurur ne yasak yok hiç etrafında Dön bir de kendine bak Bu ego, bu ufak dağların hünkarına Kendine dön de bir bak Bu kadara kasacak Neyin var o kadar havayı basacak Yine sinir ettin Beni mahvettin Ne vardı dün gece dönseydin La lalala La lalala Dün gece dönseydin Söz & Müzik: Can Temiz |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriOlmaz Bizden geçti artık o heseaplar Geçnliğimizde kaldı heyecanlar Çocukken iyi gelirdi o masallar Acısı kaldı geriye Bitirdik sonunda rezil olduk Kapımızı açıp evden kovulduk Kızma a canım artık yorulduk Son defa diye diye Olmaz bak sana yemin olsun Kanamam tatlı dillerine ben Olmaz istesem de sevemem Tutamam yorgun ellerini ben Olmaz bak istesem de sevemem Tutamam yorgun ellerini ben Bak o küçük masum kızdan ne kaldı geriye Yaktın attın küllerini fırlattın nereye Olmaz bu seferde kanarsam hiç saygım kalmaz Ne olur beni yalnız bırakın İnan hiç canım acımaz Söz & Müzik: Can Temiz |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriBu Matem Dolu Cennet Ah ölümden korkmam eğer Üstüme kokun sinecekse Ah mahşer bir düğündür Tanrının sesi seininki gibiyse Vur hadi durma Bana bir makber hazırla Ölüm saf candır Güzel ellerin değecekse Öldür Bitsin bitecekse Bu matem dolu cennet Bir kelepçe Ruhum kanıyor Kalbim eriyor Haykır! Tek ki bir şey söyle Bu sessiz cerahat işkence Usulca sızıyor Kanımdan içeri Son nefesimi Doldur dudağına Ve sonra Öldür ruhum özgür kalsın kollarında Matem son bulsun cennet cemrem oldukça Öldür ruhum özgür kalsın kollarında (Vur hadi durma) Matem son bulsun cennet cemrem oldukça (Bana bir makber hazırla) Ölüm saf ölüm candır Güzel ellerin değecekse Öldür Bitsin bitecekse Bu matem dolu cennet Bir kelepçe Ruhum kanıyor Kalbim eriyor Haykır! Tek ki bir şey söyle Bu sessiz cerahat işkence Usulca sızıyor Kanımdan içeri Söz: Can Temiz Müzik: Can Temiz, Serkan Gürüzümcü |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriBak Bir Varmış Bir Yokmuş (ft Levent Yüksel) Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde İşte bir sabah erken masal böyle başlamış Delikanlı genç kıza iskelede rastlamış Bakışmışlar göz göze, gören kimse olmamış Fakat denizle dalga oynamaya başlamış Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde Delikanlı yaklaşmış “ne kadar güzelsiniz” Güzel kız uzaklaşmış “fakat siz de kimsiniz” Ben bir erkek meleğim bırak yanına geleyim Elimi hiç sürmeden gözlerimle seveyim Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde Olamaz hayır hayır, annem çok kızar buna Beni kenara ayır, git takıl şuna buna Şayet beni istersen bize yolla anneni Söz veriyorum sana, olacağım gelini Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde Oğlan buna inanmış bir ok gibi yaylanmış Evin yolunu tutup annesine yalvarmış Koş git al kızı bana delireceğim ana Yoksa oğlun ölecek siyah gözler uğruna Anne atlamış gitmiş içi titreyerekten Güzel kız yağız açmış kapıyı gülerekten Demiş hanım geç kaldın bak artık evlendim ben Bekledim de gelmedin yaya kaldın bu işten Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde Söz: Fecri Ebcioğlu Müzik: Bob Azzam |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriEllerinde Ellerim Ben boşlukta yürüyen biriydim eskiden Çıkmazdı benim hiç ellerim cebimden Korkardım hayattan bütün insanlardan Bıkmıştım artık çok koşturup durmaktan Yok kimse anlamaz beni Yorulmuş bedenim kesilmiş nefesim Kalbim yok yerinde ellerinde ellerim Ve bugün sevgilim teşekkür ederim Çünkü ceplerimden çıktı artık ellerim Yok ceplerime baktım anılarımı yaktım Gözyaşlarımı ben bir deliye sattım O hep kalbi kırık küçük kız yok artık Kurtarmış kendini duyduk inanmadık Yok kimse anlamaz beni Yorulmuş bedenim kesilmiş nefesim Kalbim yok yerinde ellerinde ellerim Yok yok yok yok yok yok yok Yorulmuş bedenim kesilmiş nefesim kalbim yok yerinde ellerinde ellerim Söz & Müzik: Can Temiz |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriBuzdan Şato Herkes yalnızdır kendi buzdan şatosunda, Biri gelip duvarları eritsin ister Herkes denizci fırtınalı okyanusta, Bir limana yelkenleri indirmek ister Herkes bir savaşçıdır kendi savaşında, Birisi için gardını indirmek ister Herkes yorgundur yaşamaktan bu hayatta, Dizine yatıp birinin uyumak ister Ben çırılçıplak bir kadın karşında Attım dertleri hep içime içime, En sonunda kaldım tek başıma Koy gidelim saki, koy kadehin içine! Vuralım bu gece bu şişenin dibine! Yastığımda hala ılık nefesin var, Yanımda olsan şimdi nasıl sevesim var! Her şeyi darmadağın edip gidesim var Durmadan içiyorsam bir sebebim var! Söz - Müzik: Can Temiz |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriŞey Belki Bağlanmak korkutur beni Ama aldatmam seni Şey Belki Özür dilesem şimdi burada bir şey fark eder mi? Ne var sağa sola bakmışım Oğlanlara gülmüşüm Seni küçük düşürmüşüm Ben daha çok küçükmüşüm Sen hep verip ben almışım Hiç tatmin olmazmışım Gideceksen kapıyı vur vur vur Beni tek edemezsin dur Bağlanmak korkutur beni Ama aldatmam seni Şey Belki Özür dilesem şimdi burada bir şey fark eder mi? Sevgi açlığı benimki Arsız değilim Şey Belki Kim bilir belki ilk kez terk edildiğimden mi? Kabul etmem asla yenilgiyi Şımarmadım ki Şey Belki Yine de öyle çekip gitmen hiç hoş değildi Ellerimdeki yaş seninki Yıkasam geçer mi? Şey Belki Ama unutmam, unutamam Şimdi intikam vakti Söz - Müzik: Can Temiz |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriDeğmesin Ellerimiz Ah ne zormuş bitsin demek Hala severken seni Dudaklarını öpmemek Bir yabancı gibi Bilirsin ayrılık konusunda İyi değiliz ikimiz de Bir kıvılcım yeterdi her zaman Koşup geri dönmemize Değmesin ellerimiz Buluşmasın bu gözler Yine erir gideriz Unutulur yeminler Biz hiç beceremedik Sevmeyi de terk etmeyi de Aşk kokan dudakların Karşısında direnmeyi de Biz hiç beceremedik Sevmeyi de terk etmeyi de Aşk dolu mısraların Karşısında direnmeyi de İşte bir kez daha Durup karşında Belki de son defa Soruyorum sana Bitti mi hikayemiz? Bu ne biçim son böyle? Değmez miydi sevgimiz Savaşıp direnmeye? Biz hiç beceremedik Sevmeyi de terk etmeyi de Kendimize sahip çıkıp Dünyayla yüzleşmeyi de Biz hiç beceremedik Sevmeyi de terk etmeyi de Koktuğumuz o gözlerin Karşısında direnmeyi de Bitmesin hikayemiz Söz - Müzik: Can Temiz |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriSana Ne Ben bugün tatlı, masum bir peri Yarın kızgın, vahşi bir kedi Bazen hülyalı aşık Leyla Bazen cilveli, hızlı, hovarda Bugün kimseden mesaj gelmemiş Yarın telefonu susmak bilmemiş Şimdi gözü görmez aptal aşık Sonra belki, kafam çok karışık Bir gün pespaye, asık suratlı Bir gün tatlı, güzel, alımlı Çoğu zaman ağlak ve gözleri yaşlı Kimi zaman güçlü, cesur bakışlı Ben bugün bütün makyajı akmış Yarınsa şımarık, götü kalkmış Her zaman eciş bücüş, sönmüş feri Arada kibirli, dünya güzeli Al ya da git ben böyleyim işte Doğruymuş yanlışmış bana ne Ben adam olmazsam bu gidişle Günahı benim boynumadır sana ne Ben bugün biraz fazla nazlı Yarın baksan dünden razı Ben bugün hünerli ev hanımı Yarın dolunay kaynatır kanımı Bugün pes etmiş, depresyonda Yarın tam gaz direksiyonda Ben bugün süzülen narin kelebek Yarın egom çelik bir yelek Bugün git ya da kal, sen bilirsin Yarın nasıl olsa geri gelirsin Ben hala tek parçayım, sen üzülme Hep kendi yolumdayım, sen üzülme Söz: Can Temiz, Fatma Turgut Müzik: Can Temiz, Aşkın Çolak |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriPembe Mezarlık Tenin sinmiş yastığıma Dün gece terk etmeden önce İçimde bıraktığın acıyla Kokunla uyudum bu gece Pembe bir mezarlık gördüm rüyamda Aşık cesetler şekerden tabutta Gezinirken ciğerim doldu bir anda Çürük çilek kokusuyla Kalbi atan ölü bedenlerdi hepsi Hepsinin başında birer ölüm perisi Soluk birer pembe gül kokluyorlar Karanlıkta Affet bu gece ölmek istedim Pembe bir mezarlık olmak istedim Karanlığı elimle bölmek istedim Seni çok özledim Çok istedim bu gece kendimi asmak Ellerimle kendi mezarımı kazmak Elimden gelen oturup evimde Sana şarkılar yazmak Söz: Can Temiz Müzik: Can Temiz, Serkan Gürüzümcü, Fatma Turgut |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriBir Melek Vardı Bir melek vardı Aşkı fısıldardı Elimde o büyülü ellerin hayali kaldı Uyku imkansız Umut vicdansız Güneş bile dedi ki kendine doğmak anlamsız Ağladım delice Elimde boş bir şişe Kutladım bu gece Sarılmanı başka kollara Yapayalnız bir çare Ölüyorsa kime ne? Benzedim bu gece yine boş sokaklara Bir melek vardı Aşkı fısıldardı Elimde o büyülü ellerin hayali kaldı Uyku imkansız Umut vicdansız Ağladım delice Elimde boş bir şişe Kutladım bu gece Sarılmanı başka kollara Yapayalnız bir çare Ölüyorsa kime ne? Benzedim bu gece yine boş sokaklara Güneş bile dedi ki kendine doğmak anlamsız Söz - Müzik: Can Temiz |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriBenim Tatlı Kanserim Günden güne soluyoruz İçten içe eriyoruz Ne kaçış var ne bir umut Yine de onsuz yapamıyoruz Bu aşk bir kanser hücresi Belli yok tedavisi Sardıkça her yerimizi Tutkuyla bağlanıyoruz Bu kanlı yaratık nereni sardıysa Hiç düşünmeden hani kesip atarsın ya Tut ki bu illet kalbine dadandıysa Kalbini de söküp atamazsın ya Varsın solsun çiçeklerim Ben ölmeyi de beklerim Yine de kesip atamam seni Benim tatlı kanserim Söz - Müzik: Can Temiz |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriKaradul İyi düşün, ben biraz tehlikeliyim Ağımı kurar, avımı beklerim Fark etmeden kanına karışır zehirim Önce çok severim, sonra tek lokmada yerim Ben bir karadul, Görmem para, pul, Aklım hep yemimde Ben bir karadul, Elimde bir bavul, Duramam ki yerimde Şimdi istersen benimle gelebilirsin Sonrasına karışmam, sen bilirsin! Ben istemez miyim sabit bir ilişki? Benimki de böyle yaman bir çelişki! Yok o kadar da kötü bir niyetim, Sonradan üzülme diye dedim Aslında iyi biri bile sayılırım, Ama kan görünce bayılırım Söz: Can Temiz Müzik: Can Temiz, Fatma Turgut |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriÇürüsün Gelinliğim Küçük kızların bebekleri, Fırfırlı şirin etekleri , Yastıktan yapılmış evleri, Bir de hayali prensleri var Plastik mutfak setleri, Kısa tırnaklı küçük elleri, Makyajsız güzel yüzleri, Bir de gelinlik hayalleri var Bataklıkta bir gül gibi, Solup gitsin güzelliğim Neyleyim sensiz saadeti, Çürüsün gelinliğim İster yas tut benim için, Ben çoktan ölüp gitmişim Aşkımızın tabutunda, Çürüsün gelinliğim Yıllar geçer, eller büyür Boyanır yüzler, hayaller küçülür Bir adam çıkar, kanatır gönlünü Ne prens kalır, ne düğünü Çürüsün gelinliğim Çürüsün gelinliğim Söz: Can Temiz Müzik: Aşkın Çolak, Can Temiz, Fatma Turgut |
Model Şarkı Sözleri |
11-03-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Model Şarkı SözleriMakyaj Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, “Biliyorum,” demiştin “ben gideceği yeri” Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım Yerken onu tek başıma, Sessiz sedasız ağladım Kalktım bir çay demledim, Açtım bir film izledim Zaman bir türlü geçmedi, Bütün evi temizledim Sıkıldım kendimden, Aptal mıyım neyim ben? Neyim var böyle, Neden kurtulamıyorum senden? Geçmiyor günler burada senden uzakta, Yığıldı şişeler her gün mutfakta Tiksindim makyajdan, aynalarımı çöpe attım! Durmadan yedim, e biraz kilo aldım! Affet beni sevgilim, Unutamadım seni Hiç halim yok uyanmaya, Sevemem sensiz günleri Söz-Müzik: Can Temiz |
|